CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 3. mai 2008

Dag 160

Må trekke pusten litt innimellom. For de to siste dagene har vi hatt besøk av farmor og farfar, og en tante, samt en snekker. Så det har både vært barnepass og ryddehjelp, samt snekkering i disse to dagene. Resultatet er helt utrolig! Vi har klart å bli ferdige med grunnarbeidet på Heddas bad, så nå er det klart for murer til å legge flis m.m. I tillegg har vi fått ryddet ut kjellerstue og isolert den, så nå er det klart for oppstart for snekkeren sin del der også. Og dette bare på et par dager! Normalt, hvis jeg skulle gjort dette selv, så måtte det ha vært etter at vi hadde levert Hedda på sykehuset, og det kunne da fort å blitt mange seine nattetimer. Men nattas søvn har blitt så vesentlig (er dette fordi man har blitt gammel mon tro? Eller bare noe som følger med det å være småbarnspappa...) at sein nattejobbing med snekkering osv. ikke er særlig aktuelt.

Vel, vi blir ikke ferdig til Hedda kommer hjem, men vi kan ha kommet et langt steg videre! For det ser fremdeles ut som om hun nå blir utskrevet fra sykehuset enten mandag eller tirsdag. Med forbehold om endringer! Vi går uansett rundt og gleder oss til å kunne være hjemme på heltid alle sammen! Så da får vi fortsatt lene oss på venner og kjente for å få bistand til å
gjøre ferdig bad og kjellerstue. Det blir Hedda!!

Og joda, det må jo bli et bad på lille vennen når hun er hjemme. Og med haugvis av bilder, så må en jo klare å fange et smil :-)


Savannah ville gjerne også se hva Hedda holdt på med. Elller skal vi si det slik at vi voksne gjerne ville at Savannah skulle se på hva Hedda holdt på med... Uansett så var nok Savannah egentlig mer fasinert av vannet, enn av Hedda. Kan vi ane en liten misunnelse her? "Jeg vil også bade!!!"...


Litt status for de to små må også være med. Det er jo tross alt deres blogg! Savannah har det helt topp. Hun spiser fortsatt over evne, og får dermed ofte vondt i magen. Men det er jo ikke akkurat noen stor sak. Hun er i topp form, og veldig fokusert på alt og alle. Hedda er også i fin form, men sliter litt med en god del gulping og oppkast. Er noe som irriterer ett eller annet sted, så dermed kommer det både slim og mat i skjønn forening ut av den lille munnen i ny og ne. Og vi vet jo alle at det ikke er så veldig trivelig når vi er dårlig og må kaste opp. Hedda gjør det ganske ofte dessverre, men mange ganger stopper det også i munnen slik at det ikke kommer ut over klær o.l. Denne gulpingen er en utfordring når vi ikke vet hva den egentlig skyldes, så vi får bare holde øynene åpne og forsøke å sette ting i sammenheng.

Hedda har ellers kuttet ut ett måltid, og er nå nede i 6 måltider pr dag. Dermed blir hvert måltid også større, men hun får da litt lengre tid mellom hver gang hun skal spise. Virker fornuftig akkurat nå i alle fall, men får se litt på hvordan hun takler den økte matmengden. Hun tar fremdeles ikke noe særlig mat i munnen, så sonden er god å ha. "Knapp" blir ikke vurdert av legene enda da hun er for ung. Vi får se hva fremtiden vil bringe. Mat er forsåvidt ganske viktig så vi får håpe det ordner seg etterhvert.

0 kommentarer:

baby growth
babies