CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 5. mai 2008

Dag 162 - Siste dag før utskriving!!

Ja, dette har virkelig vært litt av en dag. For fra kl 9 til 16 i dag hadde vi opplæring med 3 av nattevaktene. Dessverre fikk ikke alle til å møte i dag så det blir nok et par runder til med opplæring, men det var i alle fall en god start! Ansvarlig for saksbehandlingen hos kommunen kom også og hadde med seg det endelige vedtaket, så nå har vi det sort på hvitt at vi får nattevakt på 9 timer hver natt, samt BPA (Brukerstyrt Personlig Assistent) på 11 timer i uka. Dermed er det klart at nattevakta starter kl 2230 og varer til 0730, f.o.m. i morgen, tirsdag 06.05.08! Så i morgen tidlig henter vi Hedda hjem, forhåpentligvis for godt, og det skal bli veldig rart, men godt! Var ganske mye som ble avsluttet i dag slik at utreisen i morgen skal gå raskt og greit.

Savannah vil også forberede seg på å ta imot søsteren, så i kveld var det gjennomgang av garderoben for å finne det riktige hente-antrekket :-)


Fikk samtale med legen i dag ang. PEG/knapp vs. sonde og fikk avklart at vi skal forsøke sonden i ca to måneder til før vi på nytt vurderer å endre ernæringsmåte. Dette er i hovedsak pga alderen hennes, men også for å se om denne vegringen mot mat i munnen kan gå over hvis hun får litt mer tid. Blir spennende å følge med på denne utviklingen.

Men nå gjøres de siste forberedelsene til å ta hjem Hedda i morgen tidlig. Det skal bli flott!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastisk nyhet!!
Og et stort sjarmtroll som skal hente heim søstera si ;-)
Tror jammen jeg skal feire morgendagen jeg også, selv om jeg er 9 mil unna dere :-)

Gledesklem til alle 4 fra Irene

Anonym sa...

Lykke te i mårrå! Bli kjæmpefint å få Hedda heim. Så fin Savanna i kjolen sin. Sjer no ei lita Eldbjørg æ da inni skautet. (Men æ har jo aldri sjett en liten Hans Roar me skaut da . )Lykke te i mårrå. Klem fra Lilliann

baby growth
babies