CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 6. mai 2008

Dag 163 - Utskriving av Hedda!!

Da var den store dagen her! En ny epoke har startet. Vi har nå blitt en hel familie på heltid!! :-) For i dag ble Hedda utskrevet fra sykehuset. Skal si vi var raske til å heise flagget i morges! Det var spesielt å si farvel til avdelingen, men samtidig så vet vi jo at vi sånn innimellom kommer tilbake, for Hedda skal jo på enkelte kontroller i ny og ne. Dermed var ikke dette en veldig gråtkvalt avskjed. Vi gikk nok mer som i en lykkerus der vi samlet sammen alle Heddas personlige eiendeler, fikk den siste resepten, litt forbruksmateriell vi manglet og fikk noen gode ord fra sykepleierne. Nei, det var alt i alt en fin "sermoni" som Savannah også nøt til det fulle. For vi måtte jo veie henne også nå når sjansen var der, og når vekten var tatt så tok sykepleierne hånd om henne. Var nesten ikke så vi fikk henne med oss igjen :-) Vekten til Savannah var forøvrig på 5080 gram i dag, mens Hedda var 4455 gram. De hadde også målt lengden på Hedda i dag, og funnet den til å være 53,5 cm! Nesten utrolig siden vi for et par dager siden målte Savannah, og hun var da 56 cm! Nå skal det sies at det ikke var helt den samme "måledingsen", men vi stoler på tallene allikevel. Hedda ligger så absolutt ikke på latsiden, og vokser alt hun er kar...jente om!

Ellers var dette en litt hektisk dag for Hedda. For ikke bare var det dag for utskriving. Det var også dag for å ta ultralyd av hoftene. Nå lå ikke Hedda bare i seteleie før fødselen. Hun var rene turneren og skiftet leie oftere enn vi skifter sokker... Men allikevel ville de ta en sjekk for å se at alt så greit ut, og det var det! Så nå står det kun igjen en hørselstest. Det skulle egentlig også bli gjort før utskrivelse, men hadde blitt glemt. Så vi får ta oss en tur inn igjen om en uke for å sjekke dette. Hun skal nok også helt sikkert inn til St.Olavs Hospital for en ekstrasjekk av ørene, men det får vi vente med en stund.

Mens vi pakket ned alt og forberedte oss på å dra hjem, så ble senga til Hedda levert på døra. Heldigvis var mormor her og stelte huset, og kunne dermed ta den i mot. Og det ser virkelig ut til å være en fin seng! Det aller viktigste er jo å kunne heve/senke den fordi den nok vil bli brukt av personell i svært ulike høyder (hvorfor er egentlig de aller fleste sykepleierne under 1,50??), men det er også godt å kunne flytte med seg senga (står på hjul) og kunne heve bunnen slik at hun får ligge i skrå. Nei, dette så ut til å være ei fin seng, og Hedda kommer nok til å sove godt i den.

Vel, så kom vi hjem. To små, søte bamser med hvert sitt flagg!


Måtte jo feire denne hendelsen med en kake, og det var hyggelig at farmor og farfar stakk innom en tur også. Ble litt jobbing med kjellerstue og bad i dag også, så det går jo fremover på den siden. Selv om pengboka nok ikke synes at dette går så særlig fremover... For primer og membran, stendere og lekter - huff, det koster noen kroner. Men hva gjør man ikke for å få rommene ferdige og klar til bruk for Hedda?!! Skal bli utrolig godt når alt er på plass slik at rommene kan tas i bruk.

Så nærmet klokken seg 2230 og nattvakta banket på døren. Var spesielt å få besøk som faktisk skal jobbe her hjemme, mens vi sover. Men det føltes overraskende greit ut! Etter en gjennomgang av huset og en omvisning på hvor nødvendig utstyr var å finne, så kom tiden for å si "God natt!". Var en herlig følelse å IKKE måtte levere Hedda på sykehuset, men heller kunne legge henne ned i sin egen seng her hjemme. Så nå ønsker vi bare nattvakta og Hedda en god natts søvn. For nå er tiden inne til å legge seg og sove! God natt! Og HIPP HIPP HURRA for at vi nå har fått Hedda hjem!!!!

2 kommentarer:

Helga sa...

Så fantastisk! Min hjerne har endelig utvikla se såpass at je fikk te å skriv inn en kommentar...... Me glede oss sånn te å sjå de to vidunderjentan. Me heie på familien sandberg! Lykke te me den nye tilværelsen!

Anonym sa...

Gratulerer!! Endelig hele familien heime sammen, dette var gode nyheter! Håper inderlig dere alle fem får ei god natt og etterhvert ei velsigna pinse.

baby growth
babies