CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 24. mai 2008

6 måneder - 1/2 år!!!

Hurra!!! Vi har blitt et halvt år gamle!!! "Utrolig hvordan tiden har gått" sier mamma og pappa. "Dælælælælælæ bllllllllllll" sier vi... Så i dag skal det feires! Mamma pynter oss og staser oss så det blir noe noen bilder senere i dag. Men gratulasjoner tar vi imot med takk :-)

HURRA! HURRA! HURRA! HURRA! HURRA! HURRA!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gratuler m dagen begge to, all fire!

Ein stor dag, og mang tunge tak kan dåkk nu legg bak dåkk, -og sjå tebake på med takknemlighet. Tenk for ein gave dåkk har fått ;-) D bli nok fortsatt mang tunge tak, og som du Eldbjørg sa t mæ, -når ein åpne for å få unga, da åpne du og for masse bekymringa! Men d som e så fint e at ein treng bære ein fin ting for å vei opp for ti negative ting, og d e eit hav av velsignelse over d å få unga.

"Se, barn er en gave fra Herren, livsfrukt er en lønn fra Ham!" salme 127,3

Ps: sportsteip anbefales for å få smokken t å sett ;-)

Helsing fra Tromsø: Elias, Helga og Svein.

Anonym sa...

Gratulerer med dagen til dere to små,og til foreldrene!

Tenk at tiden har gått så fort,å no er dere alle fire hjemme hos dere selv. Det må være en fantastisk følelse bare det. Nyt dagen å tiden framover,vi ska kom på besøk snart.

Klem fra Synnøve og Kai Erik

Anonym sa...

Hei gratulerer så mye med 6 måneders dagen!
Følger stadig med på siden deres,men er ikke så god til å gi tilbakemeldinger.
Jeg må bare si det at Gud har hørt bønnene våre,selv om Hedda enda ikke er helt i 100,så får vi fortsette å be om at det retter seg.Gud velsigne dere alle,og må han gi dere styrke i hverdagen.Han gir den trette kraft.Og den som ingen krefter har, gir han stor styrke. Hilsen Oddbjørg

baby growth
babies