CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 21. mai 2008

Dag 177

Savannah var i dag på 6mnd kontroll hos tannlegen!! .......eller kanskje ikke ;-) Kan faktisk bare være at hun var med pappa'n til tannlegen. Uansett hvem som satt i stolen så befant i alle fall Savannah seg på samme kontor. For når tannlegetimen er kl 0830 og Hedda skal ha mat kl 0900 så må Savannah være med når en av oss skal ut av huset. Er vel sånt en kan benytte den personlige assistenten til kanskje, men han/henne er ikke på plass enda, så da får vi bare gjøre det beste ut av det. Men Savannah var kjempflink og oppførte seg eksemplarisk der hun lå i vogna. Glemte dessverre å spørre om hun fikk seg en liten leke. For det bruker en jo å få når en har vært snill hos tannlegen...

Har begynt å ta i bruk det nye stellebordet nå, og skal si det er godt å ha så god plass! For nå kan Savannah og Hedda ligge der å snakke sammen under stell og massasje. Og faktisk så finner de tid til en aldri så liten håndbak-konkurranse også!


Måltidene har gått noenlunde greit for Hedda i dag også. Bare gulping under ett av måltidene. Frem til 2100 måltidet... For DA skal jeg si det ble fart i sakene. To indre og vekk me'n! Der var vel magen ganske så tom ja. Heldigvis har hun ikke så store oppkast så ofte. Hun har som tidligere sagt faktisk vært veldig flink. Så da må vi nok bare tolerere at det kommer sånt i ny og ne. Og til de der ute som anbefalte å gi maten mens hun hang i bæresjal, så må jeg bare si at vi har forsøkt det nå. Ser ikke ut til at det hjalp så veldig, men vi skal forsette å prøve så får vi se sånn litt over tid. Bæresjal er ellers den perfekte gaven til alle nybakte foreldre! Passer godt til alle anledninger og til alle spedbarn. Savannah elsker det, og ser ikke ut til at Hedda hadde så mye imot det hun heller. Og det var dagens gavetips...

Så litt informasjon om den boka som jeg nå holder på med. Altså prosjektet med å forvandle denne bloggen om til en bok. Har nå kontaktet et forlag for å få en gjennomgang på dette, men behandlingstiden er 2-4 måneder så det kan ta sin tid før de tar en avgjørelse på å evt. trykke den. Mer informasjon om det vil komme her på bloggen etterhvert, men det tar som sagt da litt tid. Og for de som da lurer på når den evt. er å få kjøpt så kan vi nok bare si at vanlig saksgang her resultere i minst 6 måneder behandling. Så vi får vel satse på bokslipp neste vår da hvis dette slår til. Hvis ikke får en trykke det på et lokalt trykkeri, men da blir kostnadene litt større, og en får et mer begrenset opplag. Tja, skal bli moro å se hvor dette bærer hen :-)

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hipp hipp HIPP HURRA for Hedda og Savannah!!!!!
Tenk at dere er 1/2år idag,- det er grunn til å feire det!! GRATULERE så mye med 6-månedersdagen!!
Takk for alt dere har beriket livet mitt med disse månedene! Det er så ubeskrivelig stort at både mamma og dere kom gjennom de tøffe takene dere har hatt. Gleder meg til å følge med dere videre!
6 gode gratulasjonsklemmer fra tante Irene

baby growth
babies