CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 1. mai 2008

Dag 158

Puh, hvorfor har ikke døgnet mer enn 24 timer??? Kan jammen spekulere noen ganger. Men sånn til syvende og sist så er det nok viselig innrettet. For med f.eks. 3 timer ekstra så hadde nok noen bare sovet 3 timer til, mens andre hadde jobbet 3 timer ekstra. Og hva hvis de 3 timene hadde blitt lagt til på natta? Da hadde det ikke vært like populært med nattvakter. Ser for meg ei nattvakt på 13 timer....

Men apropos nattvakt. Det ser virkelig ut til å ha løsnet for oss nå, så Hedda kommer nok mest sannsynlig til å bli utskrevet i neste uke!!! Er litt vanskelig å si om hun rent teknisk kommer til å bli utskrevet eller bare ute på perm, men det som i alle fall ser ut til å være mer sikkert, er at hun får være hjemme her på natta også!! Skal bli utrolig godt, samtidig som det skal bli rart å ha et annet fremmed menneske (les: nattvakta) tassende rundt om i huset på nattestid... Nå skal det sies at de som sannsynligvis kommer til å gå nattevakter i hovedsak er omgangsvenner og arbeidskollegaer fra sykehuset, men det blir allikevel rart å gå å legge seg når det er noen andre i huset... Men det blir nok en vanesak, for det beste ved det er jo at Hedda får komme hjem på fullltid! Vi hadde jo et planleggingsmøte med kommunen og de fleste av de aktuelle nattevaktene, og utifra det møtet ble en foreløpig turnus satt ned, og snøballen har virkelig begynt å rulle (og det på mai!!! :-) !!!)

Nå når vi snart kan telle timer og ikke dager/uker til Hedda kommer hjem på fulltid, så kjenner vi også at vi blir enda litt mer stressa. For er alt på plass? Både i hjemmet og fra sykehuset sitt hold? Hva skjer hvis vi mangler nattevakt? Er det en "retur-mulighet" for å komme inn på sykehuset igjen, eller kan det løses på andre måter? Hva med oppfølgingen av oksygenbehovet og matingen? Osv. osv. osv.... Utrolig mange spørsmål som trenger seg på, men som vi vet at vi etterhvert kommer til å få svar på. Er bare vanskelig å få alle svarene servert på sølvfat samme dag som det blir klart at vi starter nattvaktsordningen.

Men så er det kanskje noen som lurer: Hvordan går det med badet? Skulle ikke det være ferdig til Hedda kom hjem? Og joda, det skulle helst vært det, men sånn blir det ikke. Dermed blir nattvakten- og Heddas base på stua så lenge. Dette er kun en midlertidig løsning, men det tar tid å gjøre ferdig et bad. Har lagt nesten alt av gips på veggene nå, så det nærmer seg veldig tid for flislegging, men det er heller ikke gjort i en håndvending. Så dermed er det godt at badet ikke MÅ være ferdig for at Hedda skal komme hjem. Seng og stellebord osv er derimot av større viktighet, men det ordner seg også!

Har nå fått besøk av farmor og farfar, og skal sammen på slektstreff i morgen, 1.mai. Selvsagt ikke Hedda, men Savannah får kanskje bli med. Beskytter jo som tidligere sagt henne også veldig, så det er nok ikke sikkert at hele slekta får se henne i såfall, men det får bare så være. Hedda først.

Nå begynner øynene å sige igjen. En hektisk dag, fra tidlig morgen til seine kvelden/natta, nærmer seg slutten. Vi har hjemme sover snart veldig godt, og vi håper Hedda også får ei god natt søvn. 5-6 dager til hun er hjemme!!! Vel å merke hvis ALT går etter planen (og hvem har vel egentlig noensinne opplevd at ALT har gått etter planen...). Vi satser og håper!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen!
Så flott at Hedda er heime snart. Håper det går greit med alt som skal klaffe. Det er godt å vite at Herren har kontrollen og vet hva han gjør. Gleder meg med dere og ønsker dere Guds rike velsignelse i hverdagen, som er fyllt av de mange gjøremål. Turid

baby growth
babies