CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 7. mai 2008

Dag 164

Da var første natt med en nattevakt i hus overstått! Og det gikk faktisk utrolig bra!! Jeg er nesten overrasket, men det har nok noe med det at vi var så innstilt på at det skulle være en ekstra person her i huset så vi tenkte ikke noe mer over det. Vi la oss og sovnet på flekken! Våknet ikke til et eneste pling fra Hedda, eller noen smelling med dører. Vi sov rett og slett igjennom hele natta alle sammen! Savannah gryntet til litt rundt halv sju, mens Hedda hadde våknet rundt 05-måltidet. Dog hadde hun sovnet rett etterpå. Skal si vi har greie barn!! Men det var også utrolig godt å få sove uten å ha en eneste bekymring for de to som var på stua.

Nattvakta har også kommet i kveld, og denne gangen er det faktisk en av hovedkontaktene til Hedda som har tatt på seg litt ekstra og skal passe henne. Så i natt er vi i alle fall ikke noe engstelig. Vi har nok generelt vært veldig heldige som har fått nattevakter som vi kan stole på og som vi godt eller delvis kjenner fra før. Betyr en del det siden vi overlater ansvaret for Hedda hos de. Men det går nok så greit så!

Og jammen ser det ut til å ordne seg med nattevakter også de nettene vi i utgangspunktet ikke hadde noen. Så nå er det 1 natt i hele mai som ikke er besatt. Knallbra! Det er bare for oss å finne ut hvordan vi skal håndtere BPA'en nå. Blir nok et møte med kommunen i neste uke for å kartlegge hvordan vi gjør dette.

Litt status på de små også. Hedda hadde voldsomme sprutbrekninger rundt det første måltidet i dag, men resten av dagen har vært fin. Vi er spent på om dette er noe som bare skjedde i dag, eller om det er noe vi kan forvente fremover. Time will show. Savannah på sin side spydde ut pappa'n tre ganger i dag... Og stolt som en hane...høne over det. Jammen sa jeg datter..... Begge har ellers vært topp i hele dag. Regner med at det går godt i natt også.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen!
Gratulerer så mye!!! Det var fantastisk å se at det har ordnet seg slik at Hedda nå er kommet hjem. Vil gi dere en hilsen med i hverdagen, et ord som er godt for meg å ty til. "Vær ikke bekymret for noe, men la i alle ting deres bønneemner komme fram for Gud i påkallelse og bønn med takk." Fil 4,6. Turid

baby growth
babies