CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 11. mai 2008

Dag 168 - Pinse

Pinsen er over oss uten at vi har merket så mye av det. Er ikke så stor forskjell på helg og ukedag lenger her. Bare at vi i dag har kunnet slappe av mellom slagene uten å måtte tenke på alt som egentlig skulle vært gjort. De tankene får vi heller komme tilbake til på tirsdag. For huff, det blir mye ugjort. Men Hurra! For vi får være sammen med våre to små!! Og også i dag har vi hatt en kjempefin dag! Kan nesten se ut som om vi har funnet resepten på å få Hedda til å bevare maten nå. Nemlig å la henne ligge stille. Får inhalasjon før hun legger seg på brystet mitt til 9-måltidet. Der ligger vi sammen frem til måltidet er over og til maten har sunket godt ned - dvs. til kl 12. Så får hun leke litt sammen med Savannah, og kose seg, før 13-måltidet starter. Og sånn går no dagan. Men det ser faktisk ut til at hun da beholder maten, så da er det verdt all den tid tar!

Så var det noen som spurte om forskjellen på korrigert alder og kronologisk alder. Utfyllende forklaring gav jeg vel tidligere, Dag 95, i februar. Men til opplysning så blir de nå altså 6 måneder (kronologisk alder) den 24. mai, mens de den 20. mai blir 3 måneder iht korrigert alder. Kun en måte for å forstå deres utvikling bedre, men også en regnemåte som vil bli fulgt frem til skolestart i alle fall. Så da var det oppklart.

Nattvakta har kommet også i kveld, så nå er det tid for å sove. Har vel funnet ut det at vi må benytte anledningen til å sove så raskt nattvakta har kommet i hus for å få energi nok til neste dag. Så da får vi bare si God natt igjen!

1 kommentarer:

Heidi Marie sa...

Takk for oppklaringen!
Jeg har jo ikke fått fulgt med helt fra begynnelsa. d vil si at jentene deres korigert er på alder med min Tord... Artig.
Ha en fortsatt fin kveld alle 4!!!

baby growth
babies