CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 3. juli 2008

Dag 220


Hovedfokus i dag har vært å lære Savannah til å spise "fast" føde. For i går kveld var hun så trøtt og sur at hun slukte en flaske med velling uten å nøle. Og jammen sov hun ikke bedre i natt. Derfor fant vi ut at vi i alle fall skulle gi henne grøt i kveld, men også litt utover dagen. Så i dag har hun for første gang i livet spist klubb og duppe!! Og hun likte det!! Kanskje ikke så rart hvis sånne smaker går i arv... Men jeg fant raskt ut at det nok kommer til å ta sin tid før det blir noe kappspising. Hun spiste ikke så mange klubber akkurat... Da gikk det betraktelig raskere og bedre med litt fruktgrøt. Virket faktisk som at hun likte det. Og til kvelden fikk hun morsmelk og grøt (som en velling) på flaske til hun sovnet av anstrengelsen. Tror dama ble mett ja! Så nå håper vi bare at hun sover over natta igjen, slik hun gjorde tidligere.


Hedda har på sin side bare hatt to skikkelige sprutbrekninger i dag, men dessverre har de vært store. Og uten avføring på lang tid så var tiden inne for et lite klyster igjen. Kan virke som om Enfamil-morsmelkerstatning også denne gangen (da med 4ml olje i tillegg) gjør magen hennes for tett, for avføringen måtte vi vente lenge på. Etter en god del lirking med klyster så kom det en veldig tykk mengde. Overraskende siden Hedda normalt er ganske løs i magen. Så det kan tyde på at hun faktisk blir forstoppet av Enfamil. Skal ringe sykehuset i morgen for å forhøre oss om hva vi skal gi videre. Satser på morsmelk med DuoCal i natt. Så får vi heller takle litt mer gulping hvis magen stabiliserer seg istedet.

Begynner virkelig å spekulere på hvilken mat vi skal gi Hedda for å unngå at hun kaster opp samt unngår at hun blir forstoppet. Vet jo at det ikke finnes noen fasit, men vi håper bare at dette er med å presse frem saksbehandlingen ang PEG/knapp. Usikkert foreløpig. Skal inn til undersøkelse/samtale på sykehuset i neste uke, så vi får vel litt mer info da.

Har ellers tatt i bruk hybelen til Hedda nå. Satt nemlig på kjellerstua og gav 17-måltidet siden resten av huset var altfor varmt. Det fungerte veldig greit, så jeg tror nattevakter og Hedda skal få en fin tid der nede.

0 kommentarer:

baby growth
babies