CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 25. juli 2008

Dag 242

Hedda har planer om å utgi en ny bok. Lurer på om den skal hete noe sånt som "FAQ HowTo NOT behave with a sonde" ("Hvordan man IKKE skal oppføre seg med sonde"). Selv om dette bildet ble tatt i går så kan del vel allikevel duge som et forsidebilde på den boka. For faktisk så går det fint an å tygge på en sånn sonde når en først får den opp...

Heldigvis har vi sluppet dette i dag og dagen har ellers også vært fin på alle måter. Har hatt fint besøk fra Åmot og Melhus, og med en skyfri himmel kan vi vel også si at vi har hatt sola på visitt. Det var den så absolutt også i går kveld på Tautra (Frosta), og gospelfestivalen MiG nøt virkelig godt av det gode været. Var veldig rart å være der i går uten at vi reiste sammen med noen av jentene, men det var også utrolig godt å bare få sitte der sammen, bare vi to. Gleder oss virkelig til å ta en tur i morgen også!

Savannah sover ikke når vi legger henne, skal ha mat flere ganger om natta og våkner plutselig så det ser ut som om hun har hatt mareritt. Derfor begynte vi jo å gi henne grøt i løpet av kvelden. Har vi sett resultater?? Hmm... nei! Ikke er hun så særlig glad i den grøten heller. Så mamma'n fant ut at vi skulle forsøke med banan. Og er det ei som synes at banan er godt?? JA!!! Her har hun nesten fortært en hel banan. Helt utrolig hvordan hun gafler innpå. Har vi sett resultater mtp søvn om natta osv.? Hmm... nei! Men, men. Vi skal jo være fornøyde allikevel. Hun kunne jo hatt kolikk og ikke sovet i det hele tatt! Hun sover i alle fall litt, så det er jo bra!


Har ellers endelig fått klar beskjed fra St.Olavs Hospital nå om at Hedda faktisk er satt opp til PEG-operasjon den 5. august. Har jo vært så utrolig mye frem og tilbake, så det var godt å endelig få denne bekreftelsen. Så da skal vi møte opp på mandag den 4. august kl 1200. Og når en så tenker på at vi søndag 3.august skal ha dåp så... Får virkelig håpe at det ikke blir så mye rester igjen etter dåpen. Kan være ting som tyder på at den 3. august kan bli en laaang dag. Men trivelig! Gleder oss virkelig til å samle familiene og feire denne dagen.

0 kommentarer:

baby growth
babies