CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 23. juli 2008

Dag 240 - 1 dag til 8 måneder!!

I går var Bente her hjemme sammen med Hedda, mens vi andre tok oss en langtur inn til Trondheim :-) Var rart å være borte så lenge nå, men sånn utpå kvelden kjente vi at det faktisk nok var ganske smart. Følte seg mer opplagt og inspirert. For hva gjorde vi? Opplagt og inspirert ja... Skulle nesten tro vi hadde vært på rekreasjon på en eller annen camping... Nei, vi tenkte oss egentlig på en liten biltur til Ytterøya, men pga litt labert vær i fra morgenen så dro vi inn til Trondheim i stedet for å få unna litt handling ifm dåpen. Tja, det ble ikke akkurat BARE til dåpen da. For på slutten av dagen stakk vi innom Jula, en noenlunde ny butikk i Trondheim. Og virkelig en butikk for duppeditt-elskere. En blanding av Biltema og Clas Ohlsson. Skal si det var moro! Sammen med en IKEA tur så vil dette totalt si det samme som at vi kjørte med full bil tilbake til Levanger... Moro! Og her så hadde Bente og Hedda også hatt en fin dag sammen, så totalt sett en veldig fin dag!

I dag ankom seng til Hedda som skal være nede på "hybelen" hennes. Har tatt en god stund ja, men når den endelig ankom så skal vi ikke klage. Veldig greit å få henne litt opp fra gulvet. Blir mye enklere å gripe inn da hvis en sprutbrekning er på vei. Men heldigvis så har hun ikke hatt så altfor mange av de i det siste.

Hun nappet ellers sonden i dag. Trenger ikke lange tida før den er ute gitt... Men det ga oss en ypperlig anledning til å ta flere bilder. Vi trenger nemlig et fint smilebilde av de to sammen. Trenger det ifm dåpen sjø. Men det er ikke nødvendigvis så enkelt... Ser like overrasket ut begge to her.


Hedda har begynt å "rynke" nesen sin når hun smiler. Det er utrolig søtt, men hun har ikke helt forstått når det blir for mye av det gode. For her ser hun virkelig ut som en skikkelig rakkerunge!!


Til slutt lyktes vi i å få noen virkelig fine bilder. Det aller fineste kan vi selvsagt ikke vises her da vi skal bruke det senere, men dette er ikke til å kimse av det heller. To svært så blide frøkener!!


Så totalt sett har dette vært nok en fin dag. Mangler nå litt nattevakter fremover, men håper at også det ordner seg. Og i morgen så blir det tur på MIG, gospelfestival for oss to. For første gang etter fødselen så drar vi bort uten noen av jentene med oss. Blir nok en veldig spesiell opplevelse, men vi gleder oss! Få litt mer ekstern påfyll i hverdagen blir nok bra.

Og i morgen er Savannah og Hedda 8 måneder gamle!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det hersker ingen tvil; Hedda er lik Eldbjørg og Savannah er lik Hans Roar. Ser virkelig likheten på det grimase-bildet. ;-)
Men helt klart, to søte små frøkner!

Anonym sa...

Hipp hurra og gratulerer med 8-måneders dagen, Hedda og Savannah!! Og for noen artige og skjønne bilder :) Gjett om tante gleder seg til å treffe dere i helga da!!
God nattaklem til alle 4

Anonym sa...

Hei igjen!
Det er så koselig å se at dere har det bra og at livet får rom for lit annet også enn det å være foreldre. Det er noen herlige jenter. Flotte blder. Godt å se dem og vite at dete er et verk av underets Gud. Må takke når jeg ser dem. Turid

baby growth
babies