CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 16. juli 2008

Dag 233

I dag fikk Hedda smake på sin første Lollipop-is! Alt som kan være med på å gi henne en litt annen smak i munnen er jo positivit. Svelget ikke akkurat unna så mye, men tenkte vel mer på det som en slags form for iskald bitering. Og det er jo godt nå når tennene presser på. Virket i alle fall fornøyd og hadde sansen for den kalde smaken.


Fikk så besøk av Simen m/fam. Enda en beiler i området :-) Og bare som en advarsel til Elias og David: Simen bor i nærmiljøet!! Virket i alle fall som om han og Savannah fant tonen. Må bli litt større begge to sånn at det går an å røre litt mer på seg. Er begrenset hvor selskapelig en kan være når en ligger på ryggen og kikker i taket... Var i alle fall trivelig med besøk, så Takk E og A!


Bente (BPA) har hatt sin første kveld sammen med Hedda og det har gått kjempefint. Mye som skal lærer og testes ut, og ikveld var nok TummyTub'en en ny opplevelse. Men hun fikser det med glans, så nå er det i alle fall ingen fare for oss foreldre å dra bort en tur. Det vil si... Vi må lære oss det med å dra bort og treffe folk. For vi har nok blir mer eller mindre asosiale etter disse månedene ja. Var på kjøpesenter i går og følte oss HELT bortkommen. Ante ikke hva vi gjorde der eller hvordan en skulle oppføre seg der, så det ble bare til at vi gjorde de helt nødvendige ærender, kjøpte oss litt mat samt litt kolonialvarer før vi satte oss i bilen og kjørte hjem igjen. Er helt merkelig, så vi får nok tilnærme oss problemstillingen på en annen måte. Besøke venner hjemme hos de istedet, sånn at en blir mer vant til andre folk og andre samtaleemner. Høres sikkert helt rart ut for deg som leser dette, men flere måneder i "isolasjon" har gjort noe med tankesett og følelser. Blir nok uansett greit etterhvert.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så bra at det fungerer så greit med BPAen! Vi gleder oss til besøk, dere er alltid velkommen:)
Klem klem fra Iren

Anonym sa...

Hei! Godt å se at dere har det bra og at det ser ut til å gå greit med den nye i familien. Bra dere får komme dere litt mer ut. Håper dere lærer å bruke kjøpesenteret igjen!!! Det er så trivelig å lese det dere skriver. Gleder meg med dere. Turid

baby growth
babies