CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 14. juli 2008

Dag 231

I helga har vi hatt besøk av ett søskenbarn til jentene. Har vært kjekt med et par ekstra hender ja, og hyggelig med besøk! På slutten av helga så fikk hun tatt et par bilder som bare var så bra, og med en så fin kjemi som de tre hadde sammen så måtte det jo bare bli noen fine bilder.

Latterdøren sto ganske vid åpen hos begge jentene når hun lekte med de! Takk for bildene Oda!!


Status for begge to er nok noenlunde slik den har vært den siste uka. Derfor har det heller ikke blitt skrevet så mye på bloggen. Lite å skrive om når det ikke er så mye som skjer. Men en ting har i alle fall forbedret set: Hedda løfter nå både hender og føtter samtidig opp fra underlaget og leker med lekene sine!! Noe fysioterapeuten har terpet på lenge og som vi først nå ser i full blomst. Moro! Tennene har ikke kommet hos noen av de to dessverre, men irritasjonen i gummene er så absolutt på plass. Alt gnages på og det renner sikle (hvordan skrives det?? manglende lærdom fra norsklæreren min...) hele tiden. Må dukke opp noe snart nå ja.

Opplæringen av BPA fortsetter og i morgen blir vår første dag hvor både Eldbjørg og jeg (sammen med Savannah) drar ut mens Bente passer Hedda. Blir spennende, men er helt komfortabel med at det går bra. Så nå får vi tid til å planlegge og se litt mer på dåpsdagen. Har ikke akkurat så veldig mye under kontroll foreløpig nei, men det er jo også veldig lenge til den 3.august. :-)

1 kommentarer:

Rannveig sa...

For noen skjønne jenter! :)

baby growth
babies