CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 8. juli 2008

Dag 225

Savannah har blitt mer og mer aktiv når hun skal bade. Det skal plaskes og sprutes og helst skal hun ha oversikt over ALT som foregår rundt seg. Og i sær det som foregår bak hennes rygg... Slikt resulterer i at hun vrir seg rundt, og som hun gjorde i dag - la haken over kanten og hang der for å beskue det som skjedde rundt seg.


For på matta lå nemlig Hedda og lekte med Savannah sin leke... Sånt blir det høylydt kjefting ut av, så her får nok Hedda passet sitt påskrevet i store ordlag!!


Dagen har ellers vært på det jevne. Hedda har hatt fysioterapi i dag og det er jo alltid like gøy - både for Hedda og oss foreldre. Greit å få en tilbakemelding på om det en gjøre til daglig faktisk virker, og at treninga gir resultater. Foruten at Hedda tisset i hånda på fysioterapeuten så oppførte hun seg eksemplarisk og viste frem alle sine kunster. Faktisk så grep hun nå en leke foran ansiktet med begge hendene, mens begge føttene var oppe fra underlaget!! Et kjempefremskritt! Fikk også snakket litt med fysioterapeuten ang endringer hadde oppdaget og hvordan vi selv følte at det gikk. Spurte henne om hun mente Hedda kunne være i faresonen for såkalte KISS-barn, men siden hun hadde bred erfaring med disse tidligere kunne hun ganske sikkert si at det ikke var noen fare. Hedda har utviklet seg fint, og viser ingen tegn til ikke å bli helt topp motorisk til slutt.

Fikk også en optimisktisk telefonsamtale fra St.Olav i dag ang tid for innlegging av PEG/knapp. De mente faktisk at det skulle være mulig innen en måned! Men måtte ha samtaler med legene først og kanskje litt mer utreding av mulig ReFlux til Hedda. Skal til legen i morgen så får vi høre hva han sier. Uansett så nærmer det seg og det er vi glade for!

Første natt for Hedda nede på sin egen hybel nå. Var veldig rart å legge henne ned der i kveld til 21-måltidet. Og sikkert nok litt rart for nattevakta, men vi må bare starte. Så det skal bli veldig spennende å høre hvilke erfaringer nattevaktene gjør seg utover uka. Håper det fungerer bra i alle fall. Så i kveld satt vi faktisk i vår egen stue og spiste litt kveldsmat/nattmat/frokost...! DET var rart det. Blir nok godt hvis vi får besøk ja. Vi får se hva fremtiden vil bringe.

2 kommentarer:

Eiken sa...

Hahaha,Savannah er en arti skrue altså! bestemt ung dame det...!
Iren

Anonym sa...

what a gorgeous little bald slit I want to lick it

baby growth
babies