CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 6. juli 2008

Dag 223

En flott dag! For i dag har vi hatt masse trivelig besøk, bl.a. besøk av alle fadderne til Hedda, både de lokale og de fjerne. For litt siden forlot nemlig vår vordende svigersønn og svigerforeldre oss, etter en kjempetrivelig kveld sammen. Vi setter selvsagt utrolig stor pris på resten av besøket vi har hatt i dag også ja, men det blir uansett spesielt å få langveisfarende på besøk.


Men først litt om dagen for Hedda. For også i dag lå sonden på en helt annen plass enn oppi nesa. Hun hadde nappet den helt på slutten av 05-måltidet sitt, så i dag fikk hun maksimalt lang pause. Er tydelig irritert på den og hendene går til tider veldig ofte opp i ansiktet i et desperat forsøk på å fjerne det irritasjonsmomentet i nesen. Men sånt må en vel bare godta. Skulle vi unngått dette helt så måtte vi alltid ha våre egne hender innen 20cm fra ansiktet hennes hele døgnet, og det går jo ikke. Utrolig raskt de små fingrene når hun først har bestemt seg.

Det ble altså en pause og det ser ut til at Hedda koser seg selv om hun kanskje er litt skeptisk til fotografen... :-)


Forsøker å gi henne ulike smakfulle ting utover dagen. Ikke så mye for å få henne til å spise så mye, men for å gi henne en annen smak i munnen. Hun sier jo tydelig selv ifra hvis det ikke er greit. Men før måltidet starter så må en jo be bordbønn :-)


Og der kommer desserten! Et par kvarte miniskjeer er nok for denne damen, men faktisk så svelget hun unna.

Utover formiddagen fikk vi besøk av Martha, Iren og Daniel. Hyggelig å få besøk av de uten at de skal jobbe nattvakt. Kjempetrivelig og inspirerende å se Martha gå rundt omkring, ha håret i hestehale og drikke kaffe. Et suverent eksempel på hva våre to små kan bli om noen måneder. Vel, det med hestehale må vi nok kanskje vente lenger med...

Så kom tante og onkel innom en tur før vi fikk beskjed fra det høye nord om at et sett faddere og en svigersønn var på vei til oss. Var spente på hvem av de to som kom til å date Elias, men da han kom inn dørene så var det Hedda som først rakte frem hendene. Velger å tolke det dithen at hun valgte først... Uansett så var det Elias og Savannah som fikk best kontakt etterhvert. I alle fall var de mer opptatt av hverandre enn Hedda var opptatt av kameraet...


På slutten av en lengre dyptgående samtale mellom to turtelduer...


Og begge jentene ville vise seg frem fra sin beste side og holdt hodet oppe som om de aldri skulle gjort annet. Selv om Hedda etterhvert begynte å bli litt trett.


Vel, nå er det natt og en ny uke ligger foran oss. Valget av BPA er tatt og vi håper at opplæring blir gjort i starten av neste uke. Er sikkert litt papirarbeid for kommunen før alt er på plass, men det kommer. Gleder oss veldig til å få lært henne opp slik at vi kan ta noen turer ut av hjemmet etterhvert.

Må uansett avslutte med et skjønt bilde av Elias. Et lite skjarmtroll ja! God ferietur videre Elias!

1 kommentarer:

Heidi Marie sa...

Godt å høre at alt fortsatt står bra til med tuppene deres. lurte litt på om jeg sku overtale gubben til å kjøre meg til dåpen... om vi er kommet opp til 3. dah! Bor dere langt unna Skogn/Finne??? skal dit 2-4uker i august. reiser oppover til trøndelagen i begynnelsen av august... men er ikke helt sikker på dato enda. forresten... er det lov å spørre om adressa deres??? har lyst å sende en liten hilsen fra Tord til jentene når det nærmer seg dåpsdagen! dere kan fx maile den til meg på LadyAingealag@yahoo.com takk!
mange sommerklemmer fra Heidi Marie og Tord

baby growth
babies