CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 9. juli 2008

Dag 226

Da har vi vært på veiing igjen. Og Hedda hadde heldigvis ikke tatt av, men heller lagt på seg 70 gram! Heller ikke det noe å hoppe i taket av, men det er mye bedre enn ingenting!! Hadde en samtale med legen etterpå for å finne ut hva vi gjør videre med ulike typer mat og status på PEG-operasjonen i Trondheim. Fant vel da egentlig ut at vi hadde prøvd de fleste mulighetene når det gjelder mat, så derfor forsetter vi bare med morsmelk+DuoCal. Da blir Hedda i alle fall ikke forstoppet, men mengden sprutbrekninger vil være noenlunde det samme. Dessverre så hadde ikke legene i Trondheim fått kontakt med legen her innafor i dag, så vi får satse på at de snakkes sammen i morgen. Det er jo egentlig bare en samtale for å finne ut om de skal ta mer røntgen for å sjekke ut størrelsen på hennes reflux, eller om de skal gå for en PEG-operasjon uten å tenke på dette. Greit å få dette avklart så raskt som mulig, så vi er spente på om legene får til å snakke sammen og avklare dette med det første.

Natta gikk ellers veldig fint for Hedda og nattvakta. Første natt på "hybelen" i sokkelen, men det fungerte ganske bra. Noen småjusteringer vil det jo være og det får vi nok først oversikt over når vi har hatt flere nattvakter innom og fått tilbakemeldinger fra de. Men Hedda sovnet i alle fall greit, og det er jo bra!

Savannah på sin side sover ikke akkurat sånn som før nei. I dag og i kveld har hun bare vært merkelig. Veldig trøtt og sover litt før hun blir illsint og utrøstelig. Slik går det i bolker og varer flere timer. Har perioder hvor hun smiler og trives ja, men i kveld var hun bare helt merkelig. Lurer på om noe av det skyldes tennene altså. For etter så mange uker med biting og skrubbing på gommene så må de da vel snart komme frem i dagen? Og i morgen så våknet hun kl 04 og var deretter lys våken, ikke sulten og ikke våt, frem til vi måtte opp rundt 07. Mange sånne netter på rad så kan jeg forstå at en fort går på veggen ja! Føler virkelig med de som har kollikk, og er utrolig glad for at vi slipper det nå. Men er spent på denne natta. Håper inderlig at hun nå kan sove litt utover. Kanskje sove "utpå" litt?? Mmmmmmm, hadde vært godt å sove til en våknet av seg selv! Blir vel når man blir gammel...

1 kommentarer:

Cathrine og Reidar sa...

utroli herli bilde av na Savannah så titte øve kanten!!:)sjikkeli herli!!

baby growth
babies