CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 2. juli 2008

Dag 219

HURRA! Hedda har gått opp hele 80 gram den siste uka! For i går var vi på sykehuset for en veiing igjen. Må si vi var veldig spente, og da vekta i alle fall ikke gikk ned så ble vi veldig lettet. Har vært noen turbulente uker når det gjelder maten, så vi var nok ikke så veldig optimistiske på forhånd. Derfor var det utrolig godt at Hedda overrasket oss med å gå opp hele 80 gram til 4860 gram. Ikke at det er så forferdelig mye, men det er i alle fall en stor fremgang fra de siste ukene.

Benyttet sjansen til å veie Savannah også, og hun var faktisk akkurat på grammet 6 kg! Imponerende! Interessen for å vite om de også hadde vokst i lengden dukket opp, så dermed var det frem med lengde-brettet. Hedda viste seg å være 58 cm, mens Savannah var 60 cm. Dvs at Hedda har tatt inn enda en cm, og det som i starten var 5 cm har nå krympet inn til 2 cm! Forstå det den som kan, men Hedda er nå en slank dame, mens Savannah...tja, skal vi bare si at hun har fått en god del mer på beina...

Hedda går nå på mormelkerstatningen Enfamil slik hun også engang tidligere gjorde. Men da ble hun veldig hard i magen, så denne gangen gir vi 2ml maisolje i tillegg til maten. Spent på om det er denne kombinasjonen som skal lede oss igjennom sommeren, men satser på det. Er en påkjenning å ikke vite hva vi skal gi henne for at hun skal vokse og ikke kaste opp for mye. Har enda ikke fått høre noe mer fra St.Olavs ang innlegging av PEG/knapp, så det blir nok ikke noe av det i sommer. Håper bare at vi ikke må vente for lenge utover høsten.

Ang. BPA så har vi nå fått inn noen søknader som vi skal begynne å sjekke ut. I alle fall noen interessante her, så vi håper at denne assistenten snart er på plass. Skal bli godt å kunne ta en tur til venner enkelte kvelder ja. Men det er noe med at en må føle seg komfortabel med den assistenten også. Skal tross alt passe på Hedda når vi ikke er tilstede så det krever litt.

I natt hadde Savannah bestemt seg for å holde det gående. For fra kl 0430 til 0730 så gikk det i ett. Ikke noe mer søvn nei. Hun har vært litt mer våken om nettene den siste uka, så nå må vi bare forsøke å få henne til å like grøt slik at vi kan gi det om kveldene. Uholdbart med så lite søvn i lengden, så her må det litt krutt til.

0 kommentarer:

baby growth
babies