CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 19. juli 2008

Dag 236

I går dro vi ut av huset så raskt Bente (BPA) kom og tok over. Målet var et besøk hos et vennepar, og forøvrig faddere til Savannah. Kjenner at det er utrolig godt å bare kunne sitte i sofaen og snakke om alt mulig fra bensinpriser til høyttalere, fra husoppussing til ferietur, og samtidig spise nydelige vafler og jordbærsyltetøy. Timene fløy avgårde, og selv om Hedda selvsagt lå i bakhodet, så var det uten bekymringer. Er trygg på at hun og Bente har det fint sammen så både Eldbjørg og jeg fikk slappet av.

Hedda er mye bedre etter vaksineringen nå, og har ikke så vondt i føttene lenger heller. Kjekt med alt som går over av seg selv :-) Savannah på sin side har nå virkelig oppdaget føttene sine. Kan vi si at man er ganske akrobatisk når en biter på sin egen hæl??


Vel, rett skal være rett, og det var nok ikke hennes hæl, men Hedda som slengte frem foten sin... Men Savannah klarer i alle fall å fange tærne sine!


I natt var det tid for sondeutrivelse igjen dessverre. Rett før Hedda skulle ha 5-måltidet så nappet hun ut sonden så da var det bare å stå opp og legge den ned. Hun er ikke så veldig villig til det, men etter litt jobb så kom den på plass. Gleder oss virkelig til PEG/knapp er på plass så vi slipper denne usikkerheten med napping av sonde. Men inntil da må vi bare følge med henne ekstra nøye.

Vel, da er det helg igjen. På mandag skal vi på røntgen ØVD med Hedda for å se på hennes reflux. Er den veldig stor så kan det være nødvendig med en reflux-operasjon og da håper vi å få tatt den samtidig med innlegging av PEG/knapp. Regner egentlig med at det er en stor reflux for hun kaster nå opp ganske mye. En PEG vil ikke hjelpe på det med oppkast noe særlig, men ha innvirkning på det å lære seg å spise. Så hvis det er en stor reflux så kan hun faktisk bli verre til å kaste opp. Skal derfor bli spennende å se resultatet av den røntgen på mandag. Så står det bare igjen å få målt PH, men "den personen" (helt utrolig at et sykehus bare har én person som kan gjøre dette...) er på ferie og er ikke tilbake enda. Dette vil nok resultere i at PEG/knapp operasjonen blir utsatt en del, men håper at det ikke blir utsatt for lenge. Uansett blir det spennende å høre resultat på mandag.

Og akkurat mens jeg nå skriver så har jammen Hedda nappet sonden igjen. Og nå midt under måltidet! Heldigvis så fikk hun den helt opp, og ikke bare litt opp. Er jo betraktelig verre hvis hun får den litt opp uten at vi merker det slik at maten går på lungene istedet... Hmm. Da blir det et mindre måltid på henne nå i alle fall. Kan jo ikke legge ned nå for da kommer i alle fall maten opp. Får vente litt. Kinkig, men sånn blir det når en bare MÅ borti den derre slangen som ligger i veien...

Vel. Sånn er livet. God helg til alle sammen!

1 kommentarer:

Anonym sa...

love to see he pu--y baby is best

baby growth
babies