CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 24. juni 2008

7 måneders feiring!!



H U R R A ! ! ! ! ! ! !

Ja, en heidundrende feiring i dag... Hmm... Nei. Men det ble i alle fall ei kake! Men før feiringen kunne ta til så må en jo bade. Og virker som om Hedda har funnet tonen godt her.


Savannah virker litt mer overrasket over å bli fotografert i en sånn situasjon...


Etterpå var tiden inne for en aldri så liten fotoseanse. På hver sine egne sauer. Men å bli tatt bilde av mens en ligger på magen og trener, nei, det ble litt for mye for de begge to. Ikke enkelt å få de til å smile inn til kameraet samtidig da.


Derimot ble det mye enklere når de havnet over på ryggen. Da lå latteren og smilet helt oppe i dagen og begge lå lenge der på gulvet og smilte. Savannah smilte og lo dog så mye at sauen hennes ble helt våt... Ikke helt planlagt, men en sau må da kunne vaskes...


Til slutt syntes Savannah at dette ble ustyrtelig morsomt, mens Hedda begynte å få nok av denne fotograferingen...


Veide ellers Hedda igjen idag og hun hadde da gått opp 30 gram på den siste uken. Ikke akkurat noe å skryte av nei, men hun hadde da i alle fall ikke gått ned. 30 gram på tre uker er ikke helt nok. Blir uansett spennende å prøve en spesiell morsmelk-erstatning i morgen for å se om det kan være med å stabilisere magen litt mer. Trenger nok noen dager før vi kan se noen form for effekt. Men pr nå så gleder vi oss over en fin feiring og en helt ok dag for Hedda og Savannah!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så mange fine og artige bilda .Nånn daga sia æ har sett på bloggen no. Får håp at Hedda bli kvitt den gulpinga og begynne å lægg på sæ mer. Må ta igjen storesøstra.Kan itj la hu få så stort forsprang.
Klem fra Ruth.

baby growth
babies