CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 23. juni 2008

Dag 210

De siste døgnene har det vært en økning i mengde oppkast for Hedda. Har også merket en endring på henne selv. Hun har blitt mer innesluttet, litt strengere i ansiktet og smiler ikke så mye som før. Usikker på hva det skyldes så etter at vi i går hadde opplevd over 10 oppkast/brekninger bestemte vi oss for å ringe legen for å få en fortgang på prosessen med å få lagt inn PEG. Søknad om dette ble jo oversendt til St.Olavs Hospital for flere uker siden, men vi har enda ikke hørt noe mer derfra. Men legen ville at vi skulle forsøke en ting til først slik at vi i alle fall hadde testet alt, og dermed evt kunne karakterisere Heddas tilfelle som akutt og slik få en raskere søknadsbehandling. Vi bestemte oss for å forsøke en type morsmelkerstatning som skal virke reduserende på gulping, samt en medisin fom senker syrenivået i magesekken slik at innholdet som kommer opp i spiserøret ikke blir så surt. Vi kjenner vel alle igjen den følelsen i spiserøret etter å ha kastet opp skikkelig, og med tanke på det så kan vi regne med at det er ganske surt og ekkelt hos Hedda også. Nå viste det seg at apoteket ikke hadde den aktuelle morsmelkerstatningen, så derfor fikk vi bare gitt medisinen i dag.

Men utover dagen i dag og spesielt mot kvelden så viste Hedda en bedring. Hun smilte mer og virket i det hele mer opplagt. Hadde fortsatt flere brekninger, men ikke så mye som kom opp disse gangene. Begynte å tenke litt mer, og det kan jo være flere årsaker til dette. Men mest sannsynlig er det nok at det var ThickenUp tilsetningen som skapte den forverrede situasjonen. Eller at medisinen som vi ga i kveld allerede har gitt en viss effekt. Håper bare da at dette holder seg litt videre fremover også. Er jo tungt for Hedda å kaste opp så mye også.

Savannah har vært på St.Hans feiring i kveld. Kvelden for de store bål og samlingene, men i kveld var det nok litt for mye vind og regn. Men trivelig hadde de det allikevel. Det hadde vi to som var hjemme også, men det virker kanskje som om folk flest ikke tenker over at Hedda fortsatt må være hjemme og ikke med på slike selskap. Mange som spør etter henne i alle fall. Tiden kommer nok for henne til å feire St.Hans også, men ikke i år.

0 kommentarer:

baby growth
babies