CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 19. juni 2008

Dag 206

Huff... Er SÅÅÅ irritert på det som ligger i nesen min og irriterer! Hvis jeg bare hadde fått den ut ville sikkert alt blitt bra. Hmm. Forsøker å få tak INNENFOR tapen.... DER ja!! Hurra! Men... Hvorfor ble mor og far så opprørt? Pussige greier... Er de ikke glad for at jeg fikk den ut???

Ja, i dag fikk Hedda godt tak i sonden sin og nappet den ut før vi rakk å reagere. Ikke SÅÅ krise da. Skulle egentlig ikke bytte den før i neste uke, men det ble bytte i dag i stedet. Litt dumt at hun gjorde det rett før et av sine måltider så hun fikk ikke så lang tid fri fra den. Men selvsagt måtte vi benytte anledningen til å ta noen bilder av de to helt trådløse.

- Hmm, lurer på om jeg skulle hatt litt manikyr... Hva tror du Savannah?
- Begynner å bli vel lange de neglene ja.

- Hmm? Noen som sa noe? Oj, de tar bilder!!


Selv om vi greit ser forskjell på de to jentene, så kan vi skjønne at enkelte har problemer med det når vi ser disse bildene.


Normalt så smiler de begge to, men i dag ble de da plutselig så alvorlige. Ikke et eneste bilde med et smil... Men det kommer senere! Er vi ikke søte da?! :-) :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ha! Dokk e nok avslørt. Såg den rød sokken dokk merka den ene jenta med æ sjøh... :-)
Men søte jenta ja!

Eiken sa...

Jo, dere er veldig veldig søte! Gleder meg til helga!

Anonym sa...

Selvfølgelig er de søte! Godt å se Hedda uten slange i nesen, selvom det er bare for ei lita stund. De er skikkelig like. Bare vent til Hedda nærmer seg Savannah i størrelse.Da kan det vel hende dere må merke dem for å vite hvem som er hvem. Turid

baby growth
babies