CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 22. juni 2008

Dag 209

Savannah spiser grøt for første gang i sitt liv!! Det er faktisk første gang hun spiser noe annet enn morsmelk siden vi tidligere har gått utifra korrigert alder. Men etter litt saumfaring av helsesøsterbøker så fant vi ut at en kan begynne å gi litt grøt 6 måneder etter kronologisk alder hvis barnet virker klar for det. Dermed sto Savannah for testingen.

Ikke at det gikk så veldig bra første gang, men vi får se etterhvert om hun forstår at hun skal svelge dette.


"Please, ikke gi meg mer av det der da mamman...."


Ingenting slår et par fingre (eller en hel håndfull av fingre!) etter slitsom grøttesting.


Øyenlegen sa før Heddas utskriving at det var sjanser for at hun måtte bruke briller etterhvert... Ikke at det føles så veldig rart det siden begge foreldrene har brukt briller så lenge vi husker... Men vi må jo se hvordan de to jentene blir seende ut med briller! Og jammen så kler de dette bra! Alt kler den smukke :-)


Savannah ser jo ut som den rene ingeniørspiren så jeg vurderer å sende inn skolesøknad med det sammen!

Hedda har dessverre hatt økning i antall gulp/oppkast de siste dagene så vi slutter dermed med ThickenUp tilsetningen i maten. Bruk av dette skal egentlig vise resultater etter et par dager, så siden vi ikke har fått noen forbedring så avslutter vi bruk av dette, og blander heller i ekstra næring i melka i stedet. Så får vi bare håpe at Hedda klarer å beholde så mye som mulig av maten slik at hun i alle fall ikke går ned i vekt, men kanskje litt opp.

0 kommentarer:

baby growth
babies