CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 2. juni 2008

Dag 189

Klokka er snart midnatt og vi sitter og nyter restene av en nydelig solnedgang her ute på piltanen. Været er helt fortreffelig, og selv om vi vel strengt tatt nå burde lagt oss, så er det godt å slappe av litt etter en dag. Mormor har vært på besøk her i dag, og som vanlig så utnytter vi alt besøk til det ytterste, så i dag har vi både fått gjort unna ærend på apotek og dagligvare-/klesbutikker, samt lagt gulv på kjellerstua og vasket bil. Kjekt!

Dagen har vært fin, og selv om det for Heddas del endte i en stor gulp til 21-måltidet, så har dagen generelt vært flott! Forsøkte å gi Hedda mat vha sprøyte i dag istedet for matingspumpe. Dette for å se om temperaturen på maten har noen betydning for hennes uvelhet under måltid. Hun gulpet riktignok ikke opp noe under det måltidet, men vi kan dermed heller ikke si at vi har funnet løsningen. Er nok mye mer sammensatt enn som så. Men vi skal forsøke igjen senere også for å se om måltid via sprøyte er en bedre løsning.

Ellers fikk begge jentene ligge ute i vogna si på verandaen under 17-måltidet og det med hell. Begge sovnet godt og det virket som om Hedda også syntes det var greit med litt frisk luft under maten. Og spesielt nå når det er såpass varmt. Er nesten uutholdelig varmt på stua rundt 17-måltidet, så det å sitte med Hedda på brystet da kan raskt bli en prøvelse. Er derfor godt at hun kan begynne å få mat i vogna ute på verandaen hvor det i alle fall er en liten trekk for oss foreldre.

Akkurat DER viser klokka 00:00 og vi har påbegynt dagen hvor vi skal benytte BPA tjenesten igjen. Skal nemlig avgårde for å kjøpe en lettere trille hvor vi kan feste bilstolen på i morgen (i dag...). Samt en del andre ærender i Trondheims-området. Er heldig slik at en av nattvaktene kan komme å være her i morgen så da får vi tatt denne turen. Annonsen til BPA-utlysningen er nå i alle fall i kommunens hender så da kommer det vel i avisa snart. Spent på hvor lang tid det tar før noen søker på stillingen... Noen som er interessert? Ta kontakt da vel!

0 kommentarer:

baby growth
babies