CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 13. juni 2008

Dag 200

Vet at 200 dager ikke er 2/3 år eller noe sånt, men det er allikevel et rundt tall som det er verdt å feire! Så i dag har vi gjort...INGENTING!! Bare gjort det nødvendigste og kost oss sammen med barna. Vel, NOE har vi gjort, men lite. Godt med noen sånne dager også.

Vi har oppdaget noe morsomt. For uansett hvor sinna og lei seg Savannah er, så blir hun rolig hvis hun blir lagt på stellebordet sammen med Hedda. Så når Hedda ligger der for sine inhalasjoner, massasje eller bleieskift/vask så legger vi ofte Savannah der også. Og det virker jo som om hun ønsker å passe på søsteren litt :-)


Det begynner å bli helt klart at det er tenner på vei for Savannah sin del. For Hedda også, men ikke så mye. Vi kjenner fortsatt ikke noe spesielt i gommene, men Savannah tygger på alt mulig nå. Så i dag når Hedda fikk sin inhalasjon så var det garnityret som fikk gjennomgå.


Savannah er ellers veldig i ulage for tiden. Det blir en del skriking, men vi skylder på de kommende tennene for hun har ikke vært sånn tidligere. Og hvis jeg ikke tar helt feil så vil tennene etterhvert vokse ut og da må jo denne skrikingen ta slutt.

Hedda hadde en pause fra O2-brillen på over 2 timer i dag! Ny rekord, men det beste er at hun ikke blir helt utkjørt etterpå. Så hun takler det veldig godt. Blir spennende å se om denne utviklingen fortsetter. Hun har nå ikke vært over 1/8 liter O2 (100%) denne uka og det er topp!!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med 200-dagsdagen! Så nydelige dere to er når dere ser på hverandre! Tydelig at dere trenger hverandre ja. Jeg tror dere tenker: "Jo mere vi er sammen, dess gladere(og friskere)vi blir!"
God helg ønskes dere av Ragnhild og Even.

baby growth
babies