CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 27. november 2007

Dag 3

Det blir sene oppdatering på bloggen nå. Dette skyldes at mye av det som skjer i løpet av en dag, faktisk skjer på kvelden. Så skal det bli noe relevant informasjon så må vi enten ha to innlegg om dagen, eller skrive i bloggen på kvelden. Vi har da valgt den siste løsningen. I alle fall foreløpig... Ikke sikkert det blir oppdatering hver dag heller, men skal prøve så mye vi får til.

I dag har det vært fokus på det som vel alle mødre en gang har brukt mye tid på, nemlig bryst-pumping. Og ikke da slik pumping som en gjør på 3T... Nei, for å få melk til de små. Den første melken er visstnok så voldsomt næringsrik at det blir som en skikkelig kraft-innsprøytning. Og spesielt hvis barna blir født prematur. Så da er det jo vesentlig at det blir litt melk. Og heldigvis! Det blir det! Ikke at det skal så mye til for de små da. Foreløpig så får begge hver ca 1-2ml i timen. Og når da 1ml tilsvarer 20 dråper så sier det seg selv at det ikke er så mye som skal til for å dekke deres "middagsbehov". Hver en dråpe teller!

Var en liten tur ned til de små i dag kl 12. Satte oss ved hver vår kuvøse og fikk holde hånden over de små. Det betyr helt klart mye for de, siden de raskt blir mye roligere da. Fikk et fint bilde av Savannah som viser hvor lange fingre hun har. Stor jente!


I kveld kom det vi har gledet oss til. Nemlig å sitte kenguru for de små. Altså å få ta de ut av kuvøsen og legge de hud-mot-hud på brystet vårt. Fikk sitte nesten 3 timer i dag og det var godt. For første gang følte vi oss som tvillingforeldre fordi vi nå fikk sitte i to stoler ved siden av hverandre. Savannah fikk sitte hos mamman sin og Hedda fikk ligge på brystet mitt. En merkelig og utrolig opplevelse.


Dette var en opplevelse som vi gleder oss til å gjenta i morgen ja! Forsøker å få til noen timer hver dag. For det er helt tydelig at de liker det. Blir rolig med en gang de får ligge i ro på brystet, oksygenopptaket forbedres, pulsen blir roligere og de slapper virkelig av. Helt topp!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for at dere vil dele opplevelsene med oss! Vi gleder oss med dere! Og de som ikke er så ivrige "på nettet", får høre nytt av oss andre! Denne dagen må ha vært helt fantastisk! Gleder meg til å se hvordan morgendagen blir!Vi ber om Guds velsignelse over dere alle fire! Godnatthilsen fra Ragnhild og Even.

Anonym sa...

Så utrolig små!
Æ forstår at det å ha de små på brystet må vær en utrolig stor begivenhet ja. Ikke nå tvil!
Synes forrest'n det va veldig søte navn dokk hadd valgt. Har ikke hørt Savannah navnet før(kun på tv), men æ synes det va spessielt og stødig. Hadda har æ hørt litt flere av, men det e jo sånn jentenavn der man bare veit at det e ei go'pi. Kos dokk videre.

Anonym sa...

Så fine pia dåkk har! Og såååå fine navn! :o)
Håpe dåkker nyte hvert sekund med edelstenan, det e no det beste som fins i verden å ha dæm innåt sæ... :o)
Sjer fram te å få sjå små-englan en dag.
Mange klemma fra Gunn-Solveig og Elin og små(troll)tuppene!

baby growth
babies