CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 22. november 2007

Uke 27+3

Nok en rolig dag, og i dag våknet vi opp til hvite hustak utenfor vinduet. Antar med det at det nok er snø hjemme på Levanger også. Et par minus sa jordmora, og på vår lille veranda (0,98 m2) kan vi kjenne at lufta er frisk og god. Blir liksom vår friluftserfaring det nå. Hender jeg stikker en tur på nærmeste Bunnpris for å handle inn litt kveldsmat, men det er jo ikke lange turen. Men sannsynligvis blir det en lengre tur i morgen. Jeg satser på å dra innover til Levanger. Merk at det står JEG og ikke VI... Flere som tidligere har lest feil når jeg skriver sånn, men Eldbjørg skal altså IKKE utenfor huset fire vegger. Drar såfremt at prøvene imorgen tidlig er ok da.

Prøvene ja. Jo, må jo si litt om det også. For noe annet skjer jo ikke idag. Ingen undersøkelser og ingen ultralyd. Men hver dag blir det jo tatt både blod- og urinprøver, og hver dag under frokosten venter vi i spenning på å høre resultatet. De to siste dagene har dessverre mengden utskilt protein økt, og det er ikke et positivt tegn. Men vi støtter oss på at dette også tidligere har vært faretruende høyt en dag for så å trekke seg tilbake neste dag. Så vi håper at det også skal skje nå. Men selvsagt er en ekstra spent når enkeltverdier plutselig øker slik. De øvrige blodprøvene var stabile. Det vil ikke dermed si at prøvene er gode. For det er verdier her som er langt under det som er normalt, og som ligger på kanten av hva legene aksepterer. Men siden de er stabile eller kun beveger seg i steg på 1 og 1 verdi, så er det foreløpig under kontroll. La oss håpe at de forblir under kontroll en god stund enda!

se... klokka er nå 1040 og vi er ferdig med alt som skal gjøres idag... Ja, ja. Blir vel Sudoku og bøker resten av dagen da... Men det er HELT OK! For vi vet HVORFOR vi er her, og da har det ingenting å si om vi må fordrive tiden med bøker og spill. Håper inderlig at vi får ligge her lenge enda! Og nei, vi tenker absolutt ikke på rundvask av huset. Jula kommer når den kommer og noen hybelkaniner rundt omkring får vi bare godta nå. Har ingen dårlig samvittighet for det!

Ha en flott dag alle sammen som trofast leser bloggen vår! Og selvsagt også til deg som bare stakk innom ;-) Velkommen igjen!

1 kommentarer:

Unknown sa...

Hei Hei!!

Ny dag nye muligheter:) Supert at elt er stabilt:) Ikke så bra m den proteinen da men... Følger spent med dere hver dag! Hils Eldbjørg sååå mye!

baby growth
babies