CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 23. november 2007

Uke 27+4

Ja, da er dette innlegget også blitt endelig. Har vært flere deler og oppdateringer i dag på dette, men nå er innlegget ferdig for i dag.

Del 1:
Blodtrykket var også i dag høyt, men det er alltid høyt om morgenen. Er jo nesten 12 timer etter forrige medisinering så det er vel ikke så rart. Men det har generelt blitt høyere de siste dagene. En god del høyere enn for f.eks. 5 dager siden. I tillegg var det en svak økning i mengde utskilt protein. Ikke den store økningen, men også her er det mye mer enn for noen dager siden. Dette nivået vil nok også påvirke blodprøvene, men de har vi ikke fått svar på enda. Legene sitter nå nemlig i et fellesmøte for å drøfte situasjonen. Sikkert for alle pasientene, men jammen har de sittet lenge nå. Vi venter i spenning på deres vurdering og avgjørelse, men inntil vi hører noe så må Eldbjørg være fastende. Får jo ikke lov til å spise den dagen inngrepet skal skje. Men vi vet som sagt ikke noe mer foreløpig. Kanskje skjer det noe idag, og kanskje lar de det gå enda en dag...

Del 2:
Tja, tiden går, men har ikke så mye mer info faktisk. Dette drøyer ut, og nå er vi ganske sikre på at det ikke blir noe idag. Spørsmålet blir da bare NÅR det evt. planlegges. Har ikke fått besøk av lege enda. De skulle legge en slagplan ut ifra målingene, så vi får håpe de kommer snart. Turen min til Levanger ble i alle fall avlyst for idag.

Del 3:
DA har legen vært her og vi har fått siste oppdatering. Det blir ikke keisersnitt i dag. De har hatt lengre samtaler med flere spesialister for å vurdere situasjonen og for å se om de kunne sette noen grenseverdier for både blodprøver og protein i urinen. Det har vi nå fått, og vi ser at vi er skremmende nære, men foreløpig har vi ikke passert. Derfor blir det ikke noe som skjer i dag. Hvordan det blir utover helga vet vi jo ikke, så hver morgen blir spennende når vi får resultatet av morgenens prøver. Sannsynligvis blir det nå ny ultralyd på søndag siden de er veldig usikre på når inngrepet skal skje. Men statusen på dagens ultralyd var i alle fall ok. Begge hadde det fint! Så holder situasjonen seg akkurat sånn som nå så er det i alle fall ok til over helga! Og da er det uke 28!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Følger med dere!!!
Gode tanker fra Irene

Anonym sa...

Vi følger dere time for time og er i bønn til Gud som fortsatt har all makt i himmel og på jord! Han er undrenes Gud og har full kontroll selv om det ikke alltid kan se slik ut. Han visste selv hva han ville gjøre står det om Jesus da han mettet 5000 i ødemarken. Godt å få være med å legge dere i den almektiges hender! Ingen plass er tryggere! Dette gjelder dere alle fire! Han vil velsigne og styrke dere!
Hilsen fra Selbu.

Anonym sa...

Det blir en spennende helg for dere og alle oss på " utsiden". Godt å vite at dere er i de beste hender. Vi ba særlig for dere i går kveld på møtet vårt i Viljen. God helg. Liv O

baby growth
babies