CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 21. november 2007

Uke 27+2

Ny ultralyd i dag og jammen holder blodstrømmen til den minste tvillingen seg på samme nivå som på mandag! Helt utrolig. Ser også ut til at mengden fostervann på begge to holder seg stabilt. Selv om det er lite på tvilling2 så er det allikevel nok til at den får snudd seg rundt, og turner verre enn verst. Trivelig og moro å se de små sparke og slå igjennom hele dagen. For ja, det vises utenpå magen nå! Ikke akkurat sånn at vi ser fotavtrykk o.l., men sånn at vi ser noe som beveger seg. Tøft!

Har også startet med daglige CTG-målinger nå. Altså måling av hjerterytmen til de små. Resultatet plottes ut på en graf, og for oss som elsker grafer, regneark og målinger så er dette moro :-) Men det er ikke alltid så enkelt å treffe på hjertet da. I sær når de starter på sin daglige turnseanse rett etter at måleinstrumentene er plassert på magen. Ja, ja. Bra de er aktive! Så får vi heller drive litt intensiv jakt med måle-pad'ene for å noen gode målinger. Moro lell!

PS:
En tilleggsinfo til dere som tror at Eldbjørg er ute på perm og springer rundt om i byen... Hun har ikke flyttet seg herfra og får nok ikke akkurat gjøre det på en god stund! Det lengste stykket hun har gått er fra rommet og over til nabohuset for å treffe nyrespesialisten. Ikke akkurat lange turen det nei. JEG er derimot ikke innsatt/innlagt på sykehuset og kan ta meg en tur på byen eller til Levanger osv. Så da er den misforståelsen oppklart :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen !
Må innom å lese-og fint å høre at det holder seg stabilt-må være spesiellt å kjenne på to som turner rundt i magen Eldbjørg !Håper tida ikke blir for lang- hørtes ut som du hadde litt begrensa bevegelsesfrihet ! Jeg synes du er flink jeg- du også Hans Roar som deler alt med oss her ute. Ha en god kveld ! hilsen Solbjørg

Unknown sa...

Hei!
Så godt å høre at de to krabatene trives så godt i magen at de har tenkt å bli der en god stund til:)Tenk at dere har nådd uke 27!!:)

Ellinor sa...

Hei:)
Så kjekt å lese hvordan det går med dere, takk for at dere deler så mye av opplevelsene med oss! Er inne på bloggen og leser spent hver dag.
Håper dere får noen gode dager fremover, og at de to små får vokse og kose seg i magen enda mange dager til:) Vi husker på dere i bønn! Hilser fra Aksel!
Klem Ellinor

baby growth
babies