CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 6. november 2007

Uke 25+1

Dagen har gått bemerkelsesverdig bra! Stabilt blodtrykk (selv om det øker mot kvelden så roer det seg om natta og det meste av dagen - selvsagt takket være medisiner) og det er jo en seier i seg selv! Var hos nyrespesialist og skal si det var ei som ble overrasket over at de to små fremdeles var i magen. "Det forbauser meg at du fremdeles er her" var hennes kommentar, for da Eldbjørg var der før helgen så var de lite villige til å tro på at det skulle ta så mange timer før de små var forløst. "Så lenge blodtrykket og protein er så stabilt som det er nå så har vi ikke noe akutt å frykte". Godt å høre en lege si det også. Nå vurderer jo hun bare Eldbjørg og hennes tilstand, men vi vet jo at dette også har en direkte innvirkning på de små.

Jeg traff mor og far i dag, og mor hadde strikket noen utrolig fine sokker. Skikkelige sokker, bare i mindre størrelse. Er nok fortsatt for store for de små pr idag, men det har ikke noe å si. Utrolig stilig. Gleder meg til å se de på de små føttene engang. Håper det blir lenge til. Men vi er positive etter denne dagen. Alt virker plutselig så stabilt at det er nesten for godt til å være sant. Bare de kunne stabilisert seg litt de små også nå. Men det skal vi få se igjen i morgen. Spent!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hei dere! Flott at dere har laget blogg! Vi følger med dere vi og håper og ber om at alt skal gå bra med dere alle fire. Shalom!

baby growth
babies