CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 8. november 2007

Uke 25+3

Har aldri tenkt over hvor godt det er å våkne til lyden av et blodtrykksapparat som viser gode verdier! Får et litt annet perspektiv på ting når situasjonen er som den er. Og ekstra hyggelig var det at noen av blodprøvene i dag viser forbedrede verdier. Ja, vi vet at dette kan være naturlige svingninger og at det er mange ting som har innvirkning, men vi gleder oss allikevel over denne bedringen. For dette er en verdi som i hovedsak tidligere har blitt lavere og lavere, men idag har den altså økt og det setter vi jammen pris på! Vi får bare håpe at verdiene er likedan i morgen.

Føles bedre å være til nå. Vi er roligere begge to og gleder oss til helga. For faktisk har vi nå mål om å nå helga, og Uke 26 blinker i det fjerne. Gleder oss over dagen vi har fått og skyver tilside alle negative tanker om at situasjonen KAN snu seg på et par timer. Nå ser vi fremover!

Del 2
Et lite tillegg her. Har kommet tilbake fra øyenlegen og statusen for øynene har også forbedret seg! De skadene som ble påvist da vi ble innlagt holder nå på å lege seg selv. Utrolig godt. Gjør at Eldbjørg forhåpentligvis kommer ut fra dette uten skader på øynene, og det er veldig bra!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Godt å lese at det går så bra. Vi følger spent med, og ber for dere!

Unknown sa...

Hei hei!

Så utrolig bra at det stabiliserer seg:) Håper på at det fortsetter slik!!Håper dere får en fin helg:)Hils Eldbjørg fra oss!

baby growth
babies