CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 20. november 2007

Uke 27+1

En rolig dag. Tok meg derfor en tur ned til sentrum i Trondheim og Nøstebarn-butikken. Manglet litt garn til den siste jakken sjø :-) Noe må en jo holde på med når en sitter og venter på at tiden skal gå. Og resultatet er i alle fall mange fine klær som de små kan bruke, om ikke rett etter fødselen, så i alle fall litt etterhvert. Her er et bilde av ett sett. Eller i alle fall delene av ett sett...


Dagens prøver var fine, og vi sitter nå og venter på tur til nyrespesialist om en time. Forventer egentlig ikke noe spesielt ut av den samtalen, så vi er mer spent på ultralyd imorgen. Alltid spennende med ultralyd, men selvsagt veldig spennende å se om det er like bra som igår. I såfall er håpet om uke 28 levende!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du store verden (eller lille verden kanskje:) er det du som strikker, Hans Roar??? nusselige klær altså:)Håper det blir lenge før de får brukt klærne da:)Fortsatt lykke til. Vi ber:)
Hilsen Hanna

Anonym sa...

Veldig arti å se de søte klærne! Skjønner ikke helt hvor små de er, så jeg gleder meg til å se dem på årntle :-) Kanskje de ligner på dukkeklærne vi lekte med da vi var små :-)
Synes det er så kjekt at dere skriver blogg!! En stor takk for at vi får dele disse utfordrende dagene i livet sammen med dere!!
God nattaklem fra Irene

Anonym sa...

Takk for at dere skriver blogg.Det er så fint å få dele denne tiden sammen med dere.Dere er i våre tanker og bønner. Gud kan! Hilsen Sigrid og Erna.

baby growth
babies