CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 13. november 2007

Uke 26+1

Dagens blodtrykk var fint. Stabilt - og det var forsåvidt dagens blodprøver også. Men dessverre så øker proteinutskillelsen. Både i går og i dag. Det er ikke noe positivt og er en type verdi som ikke kan øke så veldig mye før det sier stopp. Var hos nyrespesialist i dag og hun syntes det var utrolig at de små fortsatt var i magen og satte stor pris på et stabilt blodtrykk. Men det store spørsmålet er jo rundt mengden utskilt protein. Er ikke så mye vi kan gjøre med det, men det blir veldig spennende å se hvordan situasjonen er i morgen. Blir jo tatt prøver hver dag og vi er spente på å se om verdiene fortsetter å øke eller om de går tilbake/stagnerer. Alt er mulig, og ingen fasit. Frustrerende!

Teller fortsatt dager. En dag i livmoren er vel nesten å regne som en uke i kuvøsen så dermed har hver en dag utrolig mye å si. Vi sikter mot uke 27, men akkurat nå ser det ut til å være langt frem i tid. Men holder motet oppe! Det er alle tjent med. Og gleder (litt gruer) oss til ultralyd i morgen. Kanskje hikker tvilling1 enda? Spennende og skremmende.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi følger med dere,og ber for dere. Det er så bra at dere skriver en slik blogg så vi kan følge med og vite hva som skjer.
Gud velsigne dere alle fire!
Vi må alle tenke positivt å ta dagene som de kommer. Ta vare på hverandre.

Klem fra Synnøve og Kai Erik:)

Anonym sa...

Kjære dere !Takk igjen for at dere tar dere tid til å skrive,i en spennende tid- Ønsker dere en riktig god kveld- forresten fint bilde forrige dato- skikkelig blinkskudd !

Varme tanker fra Solbjørg

Anonym sa...

Godt å høre fra dere og vi er mange som ber fortsatt.Vi lever med dere i spenningen. Godt vi har en allmektig Gud å regne med. Må jo si det er et under at dere har kommet til uke 26.Må dere få kjenne styrken i løftet at som dagen er skal styrken være!!

Varme tanker fra Liv Olsen

baby growth
babies