CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 9. november 2007

Uke 25+4

Jammen er det fredag. Som jeg skrev igår så trodde ikke legene at vi skulle komme så langt, men nå er vi her i uke 25+4! Og det er snart helg. Her på huset så er jo det jo ikke så stor forskjell på helg og hverdag, men på lørdag får vi i alle fall grøt! :-D

Blodtrykk er fremdeles stabilt og det gleder vi oss over hver dag. Ser altså ut til at ting har stabilisert seg for Eldbjørg sin del. Så dermed var vi svært spente på ultralyden i dag. Dette var ikke en ultralyd for å måle størrelse og vekt, men for å sjekke blodstrøm til/fra barna, såkalt doppler. Har tidligere vært redd for at det har oppstått tvilling-tvilling-transfusjonsyndrom (ett av barna tar næring fra den andre), men ble litt beroliget for det i dag. "HVIS det er det så er det i alle fall på et svært tidlig stadium" så legen under ultralyden i dag. Det som derimot er litt verre er at motstanden i blodtilstrømningen har økt for den minste av barna, og det er dermed kun et spørsmål om tid før denne verdien blir så stor at de må forløse de. Men heldigvis så har ikke dette økt så raskt at de mistenker noen stor endring i helga. Fortsetter med slike målinger annenhver dag neste uke også. Er veldig spent, for nå er det ingenting jordisk vi kan gjøre. Ingen tabletter å ta, ingen inngrep å gjøre. Utviklingen til den minste av tvillingene kan vi ikke styre over. Heldigvis følges vi tett opp av legene nå i påvente av endring i ultralydmålingene.

Men nå satser vi på at helga går og at vi skal slappet av frem til mandag. Prøvetaking osv. skjer jo hver dag, men forhåpentligvis får vi nå hvile til over helga uten store endringer. Så skjer det ingenting spesielt så blir det ikke noe mer blogging før på mandag. God HELG!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Eldbjørg Helèn og Hans Roar !
takk for at dere deler med oss rundt, spennende å følge med dere alle 4! Ønsker dere ei god helg- nyt grauten,og lev vel !
klemmer fra oss i Åmot

baby growth
babies