CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 26. november 2007

Kveldsoppdatering dag 2

I kveld var vi en tur nede for å si god natt til de små og for å snakke litt med sykepleierne som har hovedansvar for de. Greit å snakke litt sammen og finne ut hvordan opplegget er videre. Om ikke lenge så skal vi være med på det daglige stellet og det blir spennende. Vi fikk også tatt mange gode bilder av Hedda, og det var første gang. Hun har nok ofte vært mer innpakket enn sin storesøster, men denne gangen fikk vi virkelig fine bilder. Bare se hvor fine de små fingrene og fingerneglene er!


Savannah ligger fremdeles med lysbehandling for litt gulsott

Fikk i kveld sitte ved hver vår kuvøse og slappe av litt sammen med hver av tvillingene og det var veldig fint. Nå er det kveld og i morgen gleder vi oss til å være mer sammen med de. Dette er flott!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Endelig er jeg på nett igen, (etter en lang samtale med en servicemann)Så kjekt å gå inn på nettsida deres, både å se bildene samt lese teksten. Var ikke fritt for at tårene rann nei, riktig rørende er det. Veldig fint å høre at det går bedre med Eldbjørg også. Ønsker alt det beste for dere alle, og ennå en gang: GRATULERE. Edit

Anonym sa...

Hei på dere.Fine navn dere har valgt ! og gripende bilder-tåran trille i Åmot òg.Takk igjen for at vi får lov til å være med å følge utviklinga ! Ønske dåkk en god kveld !!
hilsen oss i Åmot

baby growth
babies