CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 14. november 2007

Uke 26+2

Litt sen blogging idag, men det skylde at jeg selv dro en tur hjem til Levanger idag for å gjort unna diverse forefallende oppgaver. Men nå er jeg tilbake igjen på sykehuset og skal formidle litt av hva som har skjedd idag.

I dag var blodprøvene bedre enn i går og det var mindre proteinutskillelse enn i går! Skal si det ble en lettelse å sove videre når en fikk vite disse verdiene! Det var jo disse verdiene som hadde blitt verre på mandag og tirsdag, så det var derfor utrolig godt å høre at det ikke var verre idag.

Så var det dagens ultralyd og doppler-sjekk. Må si vi var ganske spente siden vi jo vet at den ene av de to små har lite fostervann. Forrige gang så var blodstrømmen forbedret og vi øynet et håp om at dette ville gå i enda mange dager. Men i dag så måtte vi bare innse at mengden fostervann hadde blitt enda mindre. Det begynner nå å bli litt trangt og fosterhinna nærmer seg kroppen. Det er begrenset hvor lite fostervann en baby kan ha, men foreløpig ligger den i alle fall ikke helt tørt. Vårt håp om at mengen fostervann skulle øke faller altså i grus. Dessuten var blodstrømmen nå litt dårligere igjen... "Da får vi håpe at vi sees igjen her på fredag da - såfremt du ikke har født før" sa gynekologen etter ultralyden i dag. Ja, det håper virkelig vi også!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

jeg har blitt fast leser av bloggen deres, og har ventet spent på dagens oppdatering. Skal be masse om mer fostervann og flere dager i magen:)Hils Eldbjørg!
Klem fra Hanna

Unknown sa...

Hei på dere!!

Da fikk de være hos mamman sin enda en dag og det er jo verdifullt! Følger med dere hver dag..Håper de får være i enda noen dager(uker,mnd...)Varme klemmer fra oss i Meråker

Anonym sa...

Hei!

Ville bare si at jeg følger med dere! Godt å se at barna ennå er i mors mage! Ber om at de får være der ennå ei stund.

Klem fra Anne Kari

baby growth
babies