CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 6. januar 2008

Dag 43

Etter en spennende dag i går og ei natt med litt uro i kroppen, så var det med spenning vi ankom avdelinga i dag. Er ALLTID en spenning når døra går opp til rommet hvor Hedda ligger. Vet jo at hun eksepsjonelt raskt kan svinge i stabilitet og form. Men i dag ble vi møtt av smilet til kontaktsykepleieren, og hun kunne oppsummere natten og spesielt morgenen som veldig positiv. Hedda har vært veldig rolig og verdiene hennes var helt ok nå. Ser ut til at steroidene igjen har en god virkning og hittil har hun ikke blitt irritabel heller. Under siste runde med steroider ble hun jo så sur og sint, men foreløpig er hun i alle fall svært rolig.

Snakket med legen ang. episoden i går kveld, men det er egentlig ingen som forstår de store svingningene Hedda da hadde. I dag har også pulsen svingt en god del, og foreløpig så forstår vi ikke det heller. Men det ser ut til at hun har det bra, så dermed kan en ikke gjøre annet enn å observere for å forsøke å finne noen sammenhenger.

I det store å hele så må vi altså si at det har vært en positiv dag for Hedda. Føler oss jo aldri helt trygg på henne, men setter pris på de timene hun er stabil. Egentlig merkelig å kalle henne fin og stabil også, for ser en helt frittstående på hennes verdier så ville vel de fleste sagt at hun er ganske dårlig. Men en må bare sette ting inn i Hedda-sammenheng...

Det ble ellers tatt lengde og hodeomkrets i dag. Ja, jeg vet at det egentlig skal gjøres på onsdager, men av ulike årsaker så har ikke det blitt gjort. Så dermed har det gått en stund siden sist. Men lengdene var uansett fine! Savannah er nå 44 cm lang og Hedda er 41 cm! Nå må vi ta Hedda sin lengde med en liten klype salt for hun har en del venfloner o.l på seg, som kan gjøre målingen litt unøyaktig. Men godt fornøyd uansett! Begge følger dermed sine egne vekstkurver og har en fin utvikling.

Nå sitter vi og slapper litt av med Hoppuka i Bischofshofen på tv, og en god pizza fra Dolly Dimple's. Noen fortalte oss nemlig at det var helg, så da får vi vel slappet av og kose oss litt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen! Det var godt å se at Hedda har hatt ei god natt og en god dag. Håper hun får mange slike. Vi får takke for disse dagene. Så vet vi at ikke alle dager er like, men hver en dag kan vi tro på ham som ikke forandrer seg og har all makt. godt dere fikk med dere litt sport i dag. Det går jo opp og ned der også, for våre. gud velsigne og styrke dere alle fire. Hilsen Turid

Anonym sa...

Hei. Var på besøk hos lille Oline i dag. Vi var alle inne på websiden og leste om dere. Vi tenker på dere og håper at alt vil gå bra! Oline, Guri og Vegard hilser også. Anna:)

baby growth
babies