CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 11. januar 2008

Dag 48

Tilbake på sykehuset, og jammen var det godt å se de to små igjen! Ikke sikkert de har savnet oss så mye, men vi har savnet de. Uansett så var det greit å gjort unna en del hjemme også. Så nå er barneseng og stellebord m.m. på plass.

Her på sykehuset så er status nesten likedan som da vi dro. I alle fall for Savannah sin del. Hun har fått svært løs avføring så det er sendt til dyrkning, men foruten det så er hun i fin form og ligger nå størsteparten av dagen på O2-brille. Merker at hun blir sliten innimellom, så da får hun CPAP igjen. Men hun gir også svært klar beskjed når hun har ligget lenge nok med CPAP! Er ikke dama som ikke sier i fra nei! Begge jentene hadde ellers øye-undersøkelse i dag, og for Savannah sin del så var dette helt fint. Har ikke fått snakket med noen lege ang undersøkelsen til Hedda, men tror ikke den heller var dårlig siden vi ikke har fått hørt noe. Satser i alle fall på gode nyheter.

Hedda nærmer seg nå tid for at effekten av steroidedosen går ut. Vi venter da i spenning på hvordan hennes situasjon blir. Ser allerede nå at hun er mer oksygenkrevende for hver dag som går, men fremdeles ligger hun på akseptable O2-verdier (under 80%) og hun ligger fortsattCPAP. Har hun behov for enda mer hjelp i den nærmeste tiden så vil hun kunne gå over til BiPAP og likeså enda en runde med steroider. I siste instans kan man gå over til respirator igjen, men at det skal gå så langt denne gangen, det har ikke legene noen tro på. Så foreløpig er vi optimistiske og tror at dette skal gå bra denne gangen. Er ikke noe unormalt at hun blir mer oksygenkrevende når steroidene går ut så vi håper bare at det ikke blir behov for altfor mye oksygen.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Følger spent med på bloggen hver dag. De siste dagers lesing har jo bare vært helt fantastisk:) Håper dagene videre vil bli like positive. Godt for dere at jentene er såpass bra at dere får dra hjem en tur. Vil tro det er litt å ordne til to små som skal komme hjem, vet bare at det er mye til at en baby skal komme hjem:) Men koselig er det. Tenker masse på dere.
Klem fra Trine med gutteballetten på slep.

baby growth
babies