CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 12. januar 2008

Dag 49

Var litt spente på denne dagen da vi egentlig forventet en litt forverring for Hedda. Men overraskende nok så er hennes tilstand noenlunde lik gårdagen. Ikke stort mer oksygenbehov enn i går, og det er utrolig godt. Forventer jo en del forverring denne helga, men det ser i alle fall ut til at det nå ikke blir så ille som vi fryktet. Topp!

I tillegg har Hedda nå også startet med måltider istedet for ventrikkeldrypp. Så nå får hun faktisk 30ml 8 ganger om dagen. Måltid kl 9, 12, 15, 18 osv. Utfordringen nå blir at Savannah jo også har måltider til de samme tidspunktene.... Vanskelig å dele matfatet på to rom, så Eldbjørg føler seg litt splittet... Men dette går nok greit. Hvis Hedda fortsetter å være stabil så havner de nok på samme rom snart, og da blir det lettere. Ikke det at de begge tar så forferdelig mye under amminga, men begge tar i alle fall litt! Vanskelig for Hedda siden hun fortsatt har CPAP og fremdeles sliter litt med oksygenopptaket. Blir fort nesten desperat fordi hun ikke får det til slik hun vil. Men poenget er jo at hun skal ta litt, eller i alle fall venne seg til å ligge der.

God helg til alle våre lesere!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Supert at amminga begynner å fungere da!Og godt å høre at Hedda holder seg noenlunde stabil:) God helg! Jeg gleder meg til dere er vel hjemme i Levanger så jeg og Markus kan komme og hilse på:)
Klem fra Hanna

Anonym sa...

Godt å høre at det går framover med Hedda! Håper og ber om at det må holde seg sånn! Håper det er bra med dere også:) Dere må ha en velsignet helg videre. Klemmer fra oss begge:)

Anonym sa...

Hei igjen! Har vært uten tilgang til internett etter dag 46 og ble litt bekymret da det ikke kom noe på bloggen. ringe Liv i dag og spurte om hun visste noe og ble beroliget. Har vært ute på møtevirksomhet siste uka. godt å lese at det ser bra ut med begge to. Så var det kjekt å se bilder av Hedda. Bra at dere har fått dere en tur heim, det gjør godt. Vi takker og ber om at han, som holder disse to småjentene i sine hender, vil styrke dem og gi dem livsmot og krefter. Hilsen Turid

baby growth
babies