CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 16. januar 2008

Dag 53

Savannah har den siste uken ligget på samme nivå på sin O2-brille, så i dag bestemte legene seg for å starte med inhalasjoner for henne også. Hun er jo selvsagt i mye bedre form enn Hedda, men uansett så må en jo etter en stund få koblet av den O2-brillen også, og det settes da inn et fremstøt for å få det til.

Hedda virker nå mer stabil enn hun har gjort på lenge. Ja, hun krever en god del oksygen, men hun får ikke lenger de store oksygenmetnings-fallene når vi tar i henne og skifter bleie osv. Tåler litt håndtering altså uten at vi må ta lange pauser, og det er vi veldig glad for. Viser fremgang og i alle fall ikke tilbakegang! I dag ble i tillegg selve BiPAP maskina fjernet og hun ble lagt over på en standard CPAP (Østersund-CPAP for de innvidde...). Det betyr jo at legene anser det for å være liten risiko for at hun kommer til å bli så styggdårlig igjen. Nå er det bare om å gjøre å få henne litt mer stabil på en god del mindre oksygen! At hun blir liggende lenge på CPAP må vi nok regne med, men det er jo ikke så ille!

Det ble en ny dag med bading for Savannah sin del, og i dag var det pappa'n som fikk den store æren av å prøve! Det gikk jo bemerkelsesverdig bra og hovedpersonen syntes visstnok at dette var fint!


Så avsluttet denne dagen også fint, og de to som fortsatt ligger i samme åpne kuvøse, fikk hver sin body på før de tok kvelden. For noen timer...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så hærlig skjønne de er i hver sin gule og rosa boby:D Godt å høre at det går så bra og framover med Hedda! ...og at de fremdeles kan ligge i samme kuvøse. En velsignet natt til dere alle 4. Klemmer fra oss begge

Anonym sa...

Nydelige bilder! Jentene er da blitt store, tenkte jeg igår. Men jammen er pappa'n en kraftig kar, gitt :-)

Det er som om eget stress og kav forsvinner når jeg leser bloggen... Dere åpner dører inn i en verden der mennesket er verdifullt, ikke fordi det GJØR noe, men fordi det ER. En nødvendig korreksjon av og til. Takk skal dere ha! Og all lykke og velsignelse over dagene som ligger foran.

baby growth
babies