CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 14. januar 2008

Dag 51

Dette bildet taler vel mer enn tusen ord! Vi har fått de to små sammen på samme rom! Og til og med i samme åpne kuvøse!!! Hva mer kan man ønske seg?!

En rask gjennomgang av denne dagen. Ultralyd ble tatt av hodet til Savannah i dag siden hun nå har ligget en stund med O2-maske. Heldigvis viste ikke denne undersøkelsen noe mistenkelig! Er jo alltid en viss fare, men fremdeles ser alt ok ut! Og som en liten korrigering av et tidligere innlegg: Hedda har IKKE noen hjerneblødning. Jeg hadde vel skrevet litt feil i innlegget og formulert meg slik at de så etter noen NYE hjerneblødninger. Det er heldigvis feil, og med dagens undersøkelse så er begge to klarert så langt. Heldigvis!!

Hedda har vært likedan i dag som hun har vært de siste dagene. Hun har fortsatt et altfor stort oksygenbehov til at legene vil kalle henne skikkelig stabil, men hun er i noenlunde god form og legger fint på seg. For å lette pustingen hennes ble hun i dag satt på inhalasjoner. Disse skal være med å løsne opp musklene som ligger rundt det sentrale luftsystemet hennes. Disse musklene er nemlig litt "krampaktige", og det gjør det tyngre for henne å puste. Spennende å se hvordan dette vil hjelpe henne. For Savannah sin del så ble CPAP i dag seponert og fjernet fra rommet! Hun ligger altså nå kun med O2-brille døgnet rund, og det går veldig bra!

Men så kom tidspunktet for flytting! Legene fant ikke noen grunn til at Hedda skulle ligge på akuttrommet lenger så dermed fikk hun flytte inn til søsteren. Og hva er vel mer naturlig enn at de to nå fikk ligge i samme seng. Og som en kan se av bildet først i dette innlegget så ser det ut til at de trives sammen. De søkte helt tydelig mot hverandre og hadde det veldig fint. Litt innviklet å ha så mye føtter i fotenden, men det var ikke akkurat noe problem å se hvem som er hvem... LITT forskjell på de føttene her...


Fikk så sitte litt ute med begge to samtidig og ved siden av hverandre. Utrolig godt siden det var så lenge siden sist. Og det merkeligste var hvordan Hedda var i kveld. For aldri de siste dagene har vi opplevd henne så stabil i oksygenmetning, så fall og så gode verdier. Om det så er slik at hun faktisk har blitt bedre i dag, eller om det er søsterens påvirkning som spiller inn - se det vet vi ikke. Men merkelig og fint var det! La oss håpe vi får flere slike dager!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen!
Så koselig det var å lese i kveld, og se på bildene!! Det er utrolig at dette kunne skje nå, og jeg må bare si: Du forunderlige Gud! Dise to har delt plass en stund før de ble født og føler vel at nå er det som det skal være. Vi får fortsette å takke og be. Håper verste kneiken er over nå! Lykke til. Hilsen Turid

Anonym sa...

Så fantastiske bilder!!!
Helt rørende å se, både ansikt og føtter. Tenk at de to er født samtidig :-)
Å, dette var godt å feste på netthinna før jeg kryper under dyna.
God natt, sov godt alle 4!
Klem fra Irene

Anonym sa...

Helt fantastiske nyheter!! Åsså så flotte bilder! Hærlig å se de i samme seng, de har sikkert savner hverandre;) Gud er stor, og han slutter aldri å gjøre underverker. Utrolig glad på deres vegne. Ha en god natt. Klemmer fra oss begge:)

Anonym sa...

Så utrolig fint at dokk har kommi så langt! Helt utrolig! Litt artig å sjå bilda av dæm sammen da. Vanskelig å sjå at det e tvillinga egentlig. At størrelsesforskjellen va så stor, det ant itj æ, men godt å sjå at alt går så bra! Gratulere! Det må vær en utrolig god følelse for dokk som foreldre.

baby growth
babies