CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 15. januar 2008

Dag 52

Enda en fin dag har gått og vi er forbauset over hvor fint dette nå går. Må bare si at vi venter litt på neste kneik for Hedda, men håper selvsagt i det lengste at den ikke kommer med det første. Tenkte jo også at hun kom til å en tøffere tid nå i starten av uka, siden steroidene nå har gått litt ut av kroppen, men jammen ser det ut til at den lille tøffe klarer seg bra!

I går kom jo de to sammen i samme åpne kuvøse, og det har gått så fint! Ser ut til at de søker til hverandre, og det ser helt klart ut til at Savannah's tilstedeværelse styrker Hedda. Så dette ser lovende og fint ut!


Denne dagen har ellers vært uten noen prøver, undersøkelser eller noe annet. Hedda startet med inhalasjoner i går og er ikke særlig glad i det, men det må jo til. Men foruten det så er det bare for oss å sitte kenguru så mye som mulig sammen med de. Og det er tydelig at Hedda blir mye roligere og har det bedre når hun får sitte ute. Har jo mange uker uten kroppskontakt så det er nok ikke så rart.

4 kommentarer:

Ole Kristian sa...

Dette høres jo kjempebra ut! :-)
Kos dere videre!

Anonym sa...

Fantastisk!!
Vi er så utrolig glad på deres vegne!
Kjempe god Nattaklem til dere begge:D

Unknown sa...

Så bra at de har fått "flyttet"sammen:))Godt å se at det går så bra!! Håper det fortsetter slik!!

Anonym sa...

Kjempe koselig at det ser ut til å gå bra med Hedda. Hun har nok savnet søsteren sin. Underlig, men Guds skaperverk er forunderlig. Godt at dere også får kose med henne nå. Kos dere og nyt de gode dagene. Gud velsigne dere. Turid

baby growth
babies