CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 27. januar 2008

Dag 64

Søndagskvelden er her og vi kan oppsummere denne uka med et smil. Begge jentene har det bra, og da vi forlot de i kveld så hadde Savannah nettopp tatt hele måltidet under ammingen og da med rundt 25% oksygen på O2-brillen (og med 0,2 i flow - for de interesserte...)! Når vi nå tenker på at vanlig luft inneholder 21% oksygen så er det ikke lenge igjen før Savannah ligger uten oksygentilførsel. Vel å merke hvis utviklingen fortsetter slik. Også Hedda ligger med mindre oksygen nå, men trenger allikevel sårt sin CPAP. Allikevel vil det fremover også bli forsøkt med pauser for henne. Hun er nemlig VELDIG irritert og sint på denne dingsen hun har i nesen... Kan jo forstå det egentlig. Regner med at hun blir litt roligere når CPAP'en er borte, men det kommer nok til å ta ganske lang tid. Vi får ta dag for dag og glede oss over fremgangen.

Enkelte lurte på hvordan det står til med jentenes vekt og lengde. For denne uka så vet vi faktisk ikke noe om lengden, siden det ikke ble gjort på onsdagen. Det er planlagt til førstkommende onsdag, så da får vi se da. Men på siste måling så var jo Hedda 42cm og Savannah va 47 cm. Regner med at de har vokst noe tilsvarende siste uka, så nå er det ikke lenge før Savannah nærmer seg 50 cm! Venter i spenning på neste måling.

I kveld ble det en liten tur ut av sykehuset og på et møte hvor vi fikk treffe igjen mange venner og kjente. Trivelig å se folk igjen egentlig. Forsåvidt så er jo sykepleiere folk også da... Men tenker på sånne personer uten hvit eller blå uniform :-) Er litt uvirkelig å komme tilbake til hverdagen og skulle forholde seg til et liv UTENFOR sykehuset også. Tar nok sin tid før vi har samlet trådene vi har mistet de siste månedene, men det kommer nok. Skal på jobb i morgen og det blir rart å ha en dag der mens de små ligger på sykehuset bare noen minutter unna. Vel. Hverdagen er her og verden går videre. Men nå som tvillingforeldre og med to skjønne døtre. Så hverdagen blir nok ikke akkurat den samme nei :-) :-) Hurra!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Godt å høre at det endelig ser ut til å gå jevnt fremover med begge jentene! :) God natt til dere alle

baby growth
babies