CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 26. januar 2008

Dag 63

En merkedag! For første gang tok Savannah et helt måltid via amming!! Hele 45 ml klarte hun i kveld. Kjempeimponert! Hun tar nå jevnt over ganske mye melk på amming og det er utrolig moro. Blir ganske slått ut etter en sånn prestasjon da... :-)


Hedda har dessverre fortsatt sår i baken, men heldigvis litt bedre enn i går. Tok prøver for å se om det var noe som burde bli behandlet, men i alle fall viste ikke prøvene denne gangen noen oppvekst. Fortsetter å stelle disse sårene videre og håper de etterhvert går over. Har også startet behandling av soppen bak ørene så dette går nok snart tilbake.

Jentene har det bra der de ligger. Men nå begynner vi å se at dette kommer til å kreve sitt. Har snart vært her på Levanger 1 uke nå, og har på den tiden jammen ikke fått gjort så mye hjemme! Tiden går fort når en er på sykehuset så når en kommer hjem så er ikke overskuddet all verden til å starte på de store prosjektene. Er vel kanskje slik alle nybakte foreldre føler det. Vet at mange har fått dette til å fungere fint før oss, så her er det nok bare å ha nok stå-på-mot og være glad for hvert minutt man får ha sammen med de små og sammen med hverandre. Gleder oss utrolig til vi får med oss de to små hjem, men forstår jo at dette kan ta en god stund enda. Her har vi mye å glede oss til!!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Utrolig godt å høre at det går bra med dere oppe i Levanger.Mamma og pappa er her i helgen, og vi lurte bare på hvo tunge og lange er de egentlig blitt? De er jo blitt så store:D

baby growth
babies