CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 20. januar 2008

Dag 57

Ikke mye nytt å skrive om i dag. Det er helg og de små damene er veldig stabile. Har vært en dag for å vokse og bli stor. Øyedråpene har fungert bra, og doseringen har derfor blitt redusert litt. Snart er vel øynene fri for verk og det blir nok godt for de. Sikkert litt ekkelt når øynene sitter klistret sammen, men dette har gått veldig greit så langt. Når det gjelder inhalasjonene så ser vi ikke effekten på Savannah enda, men det tar jo som regel noen dager før slik medisin får full effekt. Hedda viser i alle fall fortsatt fin fremgang og har i det siste ikke hatt O2-behov på over 50% på lang tid. Nå må det sies at hun har høy flow/trykk på CPAP'en så dermed kan en bli litt lurt av den O2-mengden, men vi gleder oss over alle positive punkter nå.

Lyspunkt i hverdagen er også ammingen til begge to. Hedda sliter litt pga CPAP'en som er kraftig i veien, men er uansett veldig interessert og sugelysten. Savannah tar derimot min. 5ml hver gang, og glimter noen ganger til med hele 20-25ml! Godt fornøyd!

Skal nå snart sette oss litt sammen med de små og kose oss nå. En fin avslutning på denne helga. Så ser vi en spennende uke i møte. For neste uke drar vi etter all sannsynlighet innover til Levanger. Og neste uke kommer det nok til å komme litt ekstra på bloggen også :-) Så følg med videre, og i alle fall neste uke!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Så godt å se det går så bra med de to søte små:) Blir spennende å få komme "hjem" til Levanger da;) Kanskje det snart blir anledning t å hilse på prinsessene!?:)

Anonym sa...

Godt å se at dere har hatt en god dag og ei god helg. håper det blir mange gode dager som er til å vokse og bli sterke av. Det er nok to sterke damer, med en god livsvilje, dere har fått. Ei dame sa: "Livet er ikke for pyser" og det har sannelig disse to fått erfare tidlig i livet. Guds nåde og fred være med dere. Hilsen Turid

Anonym sa...

Hei Eldbjørg, Hans Roar og Prinsessene!
Hører dere kommer snart til levanger. Så kjekt! Vi har vært på kuvøseposten der i over 3 uker.
Blir kjekt å bli kjent med dere. Velkommen skal dere være!!

Hilsen David, Cathrine og Reidar.

baby growth
babies