CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 17. januar 2008

Dag 54

Første forsøk på dobbelamming i dag! Og joda, det gikk bra. Men det blir nok en stund til neste gang, for det ble vanskelig med Hedda sin CPAP som kom veldig i veien. Hun trenger nok mer oppfølging hvis ammingen skal gå bra, så vi får avvente videre forsøk på dette. Men må innrømme at det så ganske mektig ut!

Hadde ellers en samtale med legen for å høre hvilke tanker de har for veien videre. Og Hedda's status er nå såpass bra at hvis hennes fremgang fortsetter så blir det overflytting til Levanger i neste uke. Siden de nå er i såpass god form så føles ikke dette så skremmende lenger. Det er ingen overhengende fare nå for at Hedda havner tilbake på BiPAP eller respirator, og det ser heller ikke ut til at hun trenger ny runde med Decadron. Ser egentlig ut til at hun nå er på en vedvarende opptur, og vi håper det virkelig vil vare lenge.

Savannah har ikke respondert godt nok på inhalasjonene, så derfor ble dosene hennes økt i dag. I tillegg har begge to startet med øyedråper. De har nok en form for øyebetennelse, men det er ganske så vanlig for alle premature. Går som regel over av seg selv, men startet allikevel behandling i dag for å fremskynde prosessen litt.

Til slutt i kveld fikk vi sitte et par timer kenguru med hver av de små. Og ifølge sykepleieren så ble det merkverdig stille i kroken vår. Sov visst alle fire... Utrolig godt å bare sitte der og ... eksistere! Og ikke tenke på noe av det en ellers ville ha tenkt på og bekymret seg for. Et privilegium, og tiden bare står helt stille. Mmmm. Nyter det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hørtes herlig ut å sitte der...og bare eksistere med de to små. Du beskrev det så bra at det var nesten så jeg var der selv;) Er så utrolig godt å høre at det går så bra med dere og spesielt med Hedda. Glad på deres vegne!! Klem

Anonym sa...

Så koselig å lese bloggen i dag,det er jo bare mer og mer oppløftende. De to jentene er virkelig et lyspunkt. Godt å høre at dere nyter tiden med barna og finner ro. Vi tenkte vi skulle prøve å få kommet innom en tur i løpet av helgen. Vi ringer først for å høre om det passer. Nyt dagene. Klem fra Synnøve og Kai Erik

baby growth
babies