CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 30. januar 2008

Dag 67

Tipp 1 gang hvem dette er:


Og til de som nå sa Savannah så kan vi vel bare avkrefte det... Det er faktisk Hedda som har et liten CPAP pause! Og trives godt med det! Trenger trakt med oksygen (fjernet i 2 sek til ære for fotografen) og kan ikke ligge lenger enn 15-20 min., men det er allikevel en god start! Og hun trives med det! Blir veldig rolig og ligger bare der og ser seg rundt om i verden.

Glemte forresten i går å si at Hedda passerte 2 kg! Veide 2025 gram og har nå også blitt en stor baby. Bare fått litt orden på det oksygenopptaket sitt så blir dette bra. Eller rettere sagt - enda bedre!

Det var ellers tid for å bade Savannah i dag. Vi har kjøpt oss et par TummyTub'er selv, og tok da med en på avdelinga her på Levanger for å kunne bade henne litt. Skal si det var ei som likte seg. Litt forfjamset i starten...


men etterhvert ble hun da veldig så rolig og "go'demt".


Tok lengde av henne i dag, og det viste seg da at hun hadde vokst 1 cm til. Er nå 48cm, og følger en veldig fin vekstkurve. Skulle tatt av Hedda også, men hun var såpass rolig og sov så godt, så hun får bare ligge og bli stor i fred.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å, så koselige bilder av begge jentene!!
Må være herlig for Hedda å slippe den CPAP-en innimellom, men også veldig bra at hun har den :-) Og tenker Savannah koste seg i TummyTub'en sin, lurt å anskaffe den!
God natt alle fire, glad i dere!!
Klem fra Irene

Anonym sa...

For flotte bilder av jentene. Er så arti å se de hvordan de vokser til:p Så ut som hun storkoste seg i TummyTube'en sin ja, ble nesten missunnelig;)Kjekt å høre at det går bra med dere.
ta vare på dere selv!
Gud velsigne dere!
God Nattklem fra oss begge:)

baby growth
babies