CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 29. januar 2008

Dag 65 og 66

En liten oppsummering av disse to siste dagene. Ble så sein i går kveld og når det i tillegg ikke har skjedd så veldig mye så blir det sånn. Men det går i alle fall bra for begge to.

Savannah ble flyttet ut i en egen seng i går. Dette skjedde nok pga at det ble litt kaos med ledningene, og kanskje også litt fordi de forstyrret hverandre. Får se om dette bare blir en midlertidig løsning eller ikke. Heddas behov for oksygen gikk nemlig en del opp i kveld. Noe som kan være tilfeldig, og ha helt andre årsaker. Men det kan også være noe med det å ligge nære sin søster. Vi vet jo ikke hvilke krefter som virker de to imellom, og kanskje kan båndene mellom de to være så sterke at det spiller inn på deres oksygenopptak. Det er for tidlig å si noe om det enda, men det blir spennende å se de neste dagene.

Hedda's såre bak blir bedre for hver dag, men har fremdeles en vei å gå. Får bare ta tiden til hjelp. Hun er fortsatt svært illsint på sin CPAP, og har fått prøve seg på flere pauser. Krever da fortsatt en stor mengde oksygen, så etter en stund er det godt å tilbake sin gode, irriterende CPAP... Savannah på sin side ligger der og vokser... Foruten når hun ammer. For hun har blitt flink nå og tar nå min. 10 ml for hvert forsøk. Har flere ganger tatt mellom 30 og 45 ml og det er jo en stor bragd vi er stolte av!

Fortsatt sover vi foreldrene hjemme begge to. Er en vurdering hver kveld dette når vi forlater de små. For kanskje våkner de til måltid kl 24, 03 og 06? Foreløpig har vi funnet ut at Eldbjørg må slappe helt av litt, og at hun gjør det best hjemme. Men det er bare et tidsspørsmål før i sær Savannah krever amming flere ganger om natta. Det blir nok derfor fortsatt en vurdering hver kveld. Men vi er i alle fall kjempeheldige som kan lov til å være hos de det meste av døgnet!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen!
Har nå tilgang til nett igjen og måtte inn å se hvordan dere har det. godt å se at dere har det bra, at livet er i ferd med å komme i gang igjen litt utenfor sykehuset for dere. Tenker det var rart og godt for pappa'n å komme på jobb igjen. Det er et under å se at jentene har det så pass bra.

Hilser dere med Klages. 3,22-24 Herrens miskunnhet er det at det ikke er forbi med oss. Hans barmhjertighet har ennå ikke tatt slutt. Den er ny hver morgen, din trofasthet er stor. Herren er min del sier min sjel. Derfor håper jeg på ham. Turid

baby growth
babies