CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 7. januar 2008

Dag 44

I dag ble Hedda lagt over på standard respirator! Var veldig spente på hvordan dette skulle gå denne gangen. Har jo forrige runde i bakhodet, for da ble hun dårlig igjen og måtte etter kort tid tilbake til høyfrekvent. Men det var før duktus-operasjonen og med en mye mindre og yngre Hedda. Så derfor har legene mye større tro på henne denne gangen. Hun har jo nå også fått sine doser med steroider og de har tydeligvis hjulpet. Er betraktelig mindre oksygenkrevende og har fine verdier på alle punkter. Så i dag har Hedda hatt det bra. Hvis vi da ser bort fra anfallene av sinne som kommer innimellom. For ja, når DE kommer så går føtter og hender og hode i alle retninger, hun skriker og er utrolig sinna. "Steroidene" sier legene da. Så da får vi bare forsøke å roe henne ned så godt som mulig til disse anfallene går over.

Hadde en legesamtale i dag for å samle litt tråder for begge de to små, og se litt på planene fremover. Er utrolig godt at kontaktlegen kan ta seg tid til å gå igjennom hendelsene med oss, og sette en halvtime til vår disposisjon. En stor takk til de som jobber her! Det var også veldig godt å få satt litt fokus på Savannah. Har jo ikke blitt så mye helhetlig fokus på henne siden alt i hovedsak har gått så bra. Er søsteren som har fått det meste av oppmerksomheten. Men nå ble det i alle fall bestemt at Savannah skal få enda mer tid på O2-brille og mindre tid på CPAP. Et stort skritt som gjør at hun nå får enda mindre hjelp til å puste, og setter enda større krav til henne. Men det ser ut til at hun trives med sin nye tilværelse :-)


Planene for Hedda er også ganske klare, og faktisk så ser det ut til at hun kan bli tatt av respirator i løpet av morgendagen! Må si det er med skrekkblandet glede, men denne gangen så håper vi at alt skal gå greit. Må da vel jammen kunne gå rett veien dette også en gang. Så fortsetter verdiene hennes som i kveld, så blir det en spennende morgendag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen!
Dette var koselig å lese. Så flott at Hedda har det bedre og at det går bra med Savannah. Det kan vi glede oss over sammen med dere. Håper det fortsetter å gå framover. Takk til ham som har alt i sin hånd. "Vent på Herren!Vær ved godt mot, ditt hjerte være sterkt. Vent på Herren" Salme 27,14 Dette verset kom for meg da jeg leste bloggen i dag. Vi får vente på Herren. Hilsen Turid

Anonym sa...

Så gode nyheter å ta med seg inn i natta! To positive dager etter hverandre for Hedda nå, flott!
Og stabile Savannah blir jo riktig storjente til dere blir nordtrøndere igjen :-)
Er veldig arti å se bilder av jentene, ser at de har vokst. Er det lov å ønske seg et bilde av Hedda imorgen tro :-)
Ønsker dere ei fredfull søvnrik natt!!
Varme tanker fra Irene

Anonym sa...

Hepp og hoi! Her kommer en hilsen fra oss på Nossum. Godt å se at at dere etter forholdene har det bra alle sammen. Håper at alt blir bra og dere kommer hjem snart!
Hilsen Torunn, Jan Arne, Martin, Tor og Petra...

baby growth
babies