CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 4. desember 2007

Dag 10

I dag fikk svigerfar også treffe sine yngste barnebarn. Pga forkjølelse så har det ikke latt seg gjøre før, men i dag var dagen. Som de andre besteforeldrene som har sett de to små så syntes også han at de kanskje var i minste laget, men samtidig så perfekt! Ikke en finger som manglet!! Nei, de er faktisk en helt perfekt miniatyr av oss. PS: Ikke at jeg dermed sier at VI to er perfekte...

I dag har Savannah økt sitt daglige inntak av melk til 9,2ml i timen. Hun har nådd 1080 gram og har det som plommen i egget i sin fine kuvøse. Føles greit å foreta rundvask av henne også nå. Stor jente vettu, og det blir ikke så mange tommeltotter når en skal vaske ørene og fingrene nå.

Hedda har snart nådd igjen sin match-vekt og er på 755 gram og har nådd sitt daglige inntak på 6ml i timen. Hun har derfor i dag fått tilsatt ekstra næring i morsmelka for å kunne vokse enda raskere. Reagerte nok litt på det i kveld med en del mageknip og var ganske urolig. Men det er vanlig, og etter en stund vil nok dette også gå seg til.

Tok et bilde av Hedda i kveld når hun lå på brystet mitt. Det er jo vanskelig å se for seg størrelsen når en ikke har noe å sammenligne med. Er klar over det, men forsøk én ting: Strekk tommelfinger og lillefinger så langt fra hverandre som mulig (på én hånd selvsagt ;-)) Dette er avstanden f.o.m. toppen av hodet t.o.m. baken hos Hedda. Nå er det jo ganske stor forskjell på hvor store hender dere som leser denne bloggen har. Men det er i alle fall et lite estimat på hvor stor hun er.


Savannah ble ellers i kveld hekta på sin egen CPAP slange. Og den er altså på størrelsen med et tynt sugerør.


Dagen i dag har altså vært topp. Fin fremgang på begge damen. I morgen skal Eldbjørg ta en ny sjekk på blodtrykk og vite mer om hva som skal gjøres med medisineringen. Men det er i morgen :-)

0 kommentarer:

baby growth
babies