CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 18. desember 2007

Dag 24

Røntgen et par ganger også i dag for Hedda, men disse var bedre enn tidligere. Altså positiv progresjon, og det setter vi stor pris på. Hun bruker fortsatt en god del oksygen, men nå har PCO2-verdien (mål på hvor godt hun kvitter seg med utlufta CO2) gått en del ned og det er jo positivt. Legene justerte litt på respiratoren i kveld også i håp om å fortsette fremgangen. Hun er ellers stabil, men det går dessverre litt sakte fremover. Er jo forberedt på at det kan ta en god stund, men noen ganger skulle en ønske å se litt tydeligere fremgang. Men sånn er det jo ikke alltid, så vi får ta de positive signalene vi får og glede oss over de.

Savannah fortsetter sin fine fremgang og 8 måltider pr dag går som smurt! Er rett og slett så bra at det ikke er mer å si om dette for ikke å gjenta oss selv for ofte. Hun får nå bare fortsette å vokse og bli enda større og sterkere. Får håpe hun unngår infeksjoner foreløpig i alle fall. Krever god håndhygiene fra oss som veksler mellom de to små hvor den ene har infeksjon, men det går bra når en er klar over det. Dessuten hadde infeksjonen hos Hedda blitt betraktelig redusert i dag også, så det ser ut til at antibiotika'n funka denne gangen.

Var ellers en tur til sentrum i dag også. Utrolig til lauparlyst sier du kanskje, men i dag var det kun en rask tur for å få klippet luggen litt. Har jo ikke akkurat tenkt på dette på en stund, så det var godt å få lettet litt på manken. Det er jo snart jul! Vår kjære faste frisør er jo ikke akkurat bosatt i Trondheim, så vi måtte ta til takke med en reserve, men det gikk jo bra det også. Så nå har vi gjort våre juleforberedelser... Rart å ikke kjøpe inn mat, bake, rydde, vaske, pynte osv., men det gjør oss faktisk ingenting! Det er julens budskap som teller, ikke alt det praktiske som vi ofte forbinder med jul. Så i år blir det en light-utgave av julefeiringen her på sykehuset, og det er så absolutt ok. Det er jo her de to små har det best, så dermed har vi også det bra her!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Godt å se at framgangen er fin for Savannah. Og at det også ser ut til å gå rette veien for Hedda, selv om det går litt seint.
Vi følger spent med hver dag, og husker dere i bønn.

Anonym sa...

Glemte å skrive at kommentaren jeg nettopp skrev, var fra Kirsti og Arvid. Det er vel alderen!

Anonym sa...

Idag 19. er det tid for å gi bloggforfatteren litt oppmerksomhet :-)
Gratulerer hjerteligst med 29-årsdagen Hans Roar!!
Setter stor pris på "lillebroren" min jeg!!
Gode klemmer fra Irene

Anonym sa...

Hei og hopp dere er topp:p
Gratulerer med dagen Hans Roar!!
Glad i dere begge!
Stoooooor Klem

baby growth
babies